Hollywood støtter Aniston i sexisme-opråb

torsdag d. 14. juli 2016 kl: 10. 30 Af: Ritzau Fokus
Actress Jennifer Aniston arrives at season premiere of HBO's
Det nok de færreste, som havde regnet med det opråb, som Jennifer Aniston skrev i en kommentar. Foto: ANDREW KELLY/Scanpix.

Flere af Hollywoods stjerner bakker Jennifer Aniston op i hendes kritik af mediernes måde at portrættere kvinder på.

Efter at rygterne igen-igen-igen spredte sig om, at “Friends”-stjernen Jennifer Aniston var gravid, ventede både pressen og fans på en kommentar fra skuespillerinden.

Dog var det nok de færreste, som havde regnet med det opråb, som den 47-årige stjerne skrev i en kommentar på det amerikanske medie The Huffington Post.

“Marley & Me”-stjernens hårde kritik af pressen er blevet modtaget positivt, og flere af hendes kolleger fra Hollywood bakker nu op om Anistons budskab. Skuespillerinden Melissa McCarthy har meldt ud, at hun er enig i Jennifer Anistons betragtning. Det skriver Reuters.

– Alle burde stoppe med at rakke kvinder ned, fortæller Melissa McCarthy i Entertainment Tonight ifølge Reuters.

Skuespilleren Jason Bateman roser også Jennifer Anistons indlæg på sin Twitter-profil ved at skrive, at det “sparker røv”.

Jennifer Aniston har fødselsdag i dag: Hun er tæt på at fylde rundt

Det er dog ikke kun venner og kolleger, som uddeler skulderklap til “The Break-Up”-stjernen.

Jennifer Anistons mand, Justin Theroux, har udgivet et billede af sin kone på Instagram, hvor han både linker til indlægget på The Huffington Post og gennem hashtagget #wcw, der står for “Woman Crush Wednesday”, giver udtryk for, at han stadig er pjattet med Jennifer Aniston.

I sit indlæg kritiserer Jennifer Aniston i skarpe vendinger den sladderlystne presse for deres måde at portrættere kvinder og fastholde et specifikt kropsideal på.

– Lad mig slå fast. Jeg er ikke gravid. Jeg har fået nok af den kontrol og nedgørelse af kroppen, som dagligt finder sted under dæknavnet journalistik, skriver Jennifer Aniston blandt andet i sin kommentar.

Læs hele Jennifer Anistons indlæg her.

Jason Batemans Twitter-opslag:


Anistons mand droppede audition: Kunne have mødt hende 14 år før

Justin Theroux’ billede på Instagram:

#wcw Here's just one reason why. http://m.huffpost.com/us/entry/us_57855586e4b03fc3ee4e626f #gogirl

A photo posted by @justintheroux on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu