Hollywoods Romeo & Juliet bliver sammen.

mandag d. 6. august 2012 kl: 8. 35 Af: Kendte.dk NY
 

Familieidylen i Hollywood er velbevaret!

Det kendte par deltog i velgørenhedseventen Starlite Gala sammen med deres datter, Stella. Trods rygter om skilsmisse så familieidyllen ud til at være uskadt.

Flere medier skrev, at parrets 16 år lange ægteskab lå i ruiner. Hjerteknuseren blev flere gange set flirte med fremmede kvinder, mens Working Girl-skuespillerinden tog til ferie på Hawaii med sine tre børn fra lige så mange forhold.

Stjerne skamferet: -Jeg fortryder min første plastikoperation

Melanie Griffith lod vielsesringen ligge derhjemme, mens hun svansede omkring på stranden og fremviste imponerende faste former i en meget lille bikini.

Der har også gået rygter om, at charmetrolden Antonio Banderas var blevet mere glad for den indiske skuespillerinde Mallika Sherawat, end hans kone brød sig om.

Men det så alt sammen ud til at være fortid, da de to smilede og lo til hinanden og strålede af stolthed ved synet af smukke femtenårige Stella.

Zorro-stjerne hasteindlagt med hjerteproblemer

Teenageren ligner i den grad sin mor, da hun var i samme alder, og hun så fantastisk ud i en tætsiddende sort kjole.

Både Antonio Banderas og Melanie Griffith var fraskilte. De mødte hinanden under optagelserne af “Two Much” og giftede sig i 1996 ved en beskeden ceremoni i London.

Del din kommentar

Forsiden lige nu