Hollywoodstjerne: Jeg skal aldrig giftes igen

torsdag d. 5. december 2013 kl: 10. 24 Af: Ritzau Fokus
 

George Clooney er lige nu aktuel i science fiction dramaet Gravity, hvor han spiller sammen med kollegaen Sandra Bullock.

George Clooney er lige nu aktuel i science fiction dramaet Gravity, hvor han spiller sammen med kollegaen Sandra Bullock. Foto: Evan Agostini/AP EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Giftelystne singlekvinder verden over kan godt skyde en hvis pil efter drømmen om villa, vovse og Volvo med George Clooney.

Nybagt mor og tv-dommer: -Biografture er blot et minde

Det kan nok være, at alverdens håbefulde singlekvinder klappede i hænderne af begejstring, da Hollywood-stegen George Clooney brød med kæresten Stacy Keibler.

Men hvis drømmen er en ring på fingeren og lyden af små fodtrin med efternavnet Clooney, så kan de godt tro om igen.

Den 52-årige skuespiller er nemlig hverken forhippet på ægteskab eller på at stifte familie.

– Jeg har ikke gjort mig nogen forhåbninger i den retning – nogensinde, siger Clooney til Esquire Magazine ifølge Female First og fortsætter:

– Jeg er engang blevet citeret for at sige, at jeg aldrig skal giftes igen, kort tid efter jeg var blevet skilt. Det har jeg sådan set holdt fast på siden, siger han.

Skuespillerens første ægteskab var med kollegaen Talia Balsam og holdt i fire år fra 1989 til 1993.

Ifølge Clooney selv var han dog “ikke særlig god” til at være gift, og selvom mange undrer sig over at stjernen ikke har sat børn i verden, så føler han ingen trang til at blive far.

– Hvad skulle jeg gøre? Skulle jeg løbe ud og sige: Nu vil jeg have mig nogle børn, og så bare skynde mig ud og gøre en eller anden gravid?, siger skuespilleren.

Penge fra u-landskalenderen skal gå til syriske børn

Giftelysten eller ej, George Clooney kan lige nu opleves i de danske biografer i sci-fi dramaet Gravity.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier