Hollywoodstjerne vild med dansk gadedreng

søndag d. 6. marts 2016 kl: 22. 00 Af: Ritzau Fokus

Den populære skuespillerinde Charlize Theron er vild med danske Roland Møller, som hun spiller sammen med i ny film.

Roland Møller vandt en Bodil lørdag aften for bedste hovedrolle.

Roland Møller vandt en Bodil lørdag aften for bedste hovedrolle. Foto: /Polfoto

Her hjemme kender vi Roland Møller som den tidligere kriminelle, der har væltet kritikere og den danske filmbranche om kuld med sit talent.

Men det er ikke kun Danmark, der har øje for den autodidakte skuespiller.

Dansk skuespiller: -Det er ikke min stærke side

Han har netop indspillet filmen “The Coldest City” med Hollywoodstjernen Charlize Theron, og hun har også et godt øje til fynboen, fortæller han.

– Jeg har lige lavet en film med Charlize Theron, og da jeg mødte op på settet havde hun sgu set alle mine film, og hun spurgte til Tobias (Lindholm, red.) og til Martin (Zandvliet,red.) og Michael Noer Hun er meget interesseret i, hvad der foregår i Danmark, fortæller Roland Møller til Ritzau og fortsætter:

– Hun var ret vild med mig, og det var ret intimiderende til at starte med, men så måtte jeg jo finde den gamle gadedreng frem. Det kunne hun sgu godt lide, siger han.

Men noget tyder på, at det er en anden pige, Roland Møllers hjerte banker for. Lørdag aften havde han taget dj’en Nicoline Toft, der er tidligere model, under armen til Bodil-festen. Kærester vil han ikke kalde dem endnu, men han fortæller, at de har fundet ud af, at de godt kan lide hinandens selskab.

Roland Møller vinker farvel til tårnhøj hyre: Jeg vil hellere være til at stole på

– Det er rimelig nyt. Vi svinger godt sammen, og det er super fedt med en pige, altså, hun er tidligere model, og jeg har haft hende med på et par festivaller. Hun supplerer mig godt og forstår gamet. Det er rart. Det kan godt være ensomt at rejse rundt, det er jo bare lufthavne og trailere og hoteller, siger han.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu