Homoseksuel stjerne forsøgte selvmord

mandag d. 9. september 2013 kl: 12. 32 Af: Ritzau Fokus
 

Wentworth Miller er bl.a. kendt fra Prison Break. Foto: Shizuo Kambayashi AP

Kampen for at komme overens med sin egen seksualitet blev for meget for tv-stjernen, da han var ung.

Det var så hårdt at opretholde facaden for Wentworth Miller, at den tidligere Prison Break-stjerne som teenager forsøgte at tage sig eget liv flere gange.

Han prøvede nemlig at skjule, at han var bøsse.

Tv-stjerne: Depression fik mig til at tage på

Det afslørede skuespilleren under en velgørenhedsmiddag til fordel for menneskerettigheder i Seattle i lørdags, ifølge US Magazine.

Den 41-årige skuespiller, som i slutningen af august sprang ud som homoseksuel, var kun 15 år gammel første gang han prøvede at begå selvmord.

– Jeg ventede til hele familien var taget hjemmefra, og så slugte jeg et glas piller, fortæller Miller til US Magazine og fortsætter:

– Jeg kan ikke huske, hvad der skete i dagene efter, men jeg er ret sikker på, at jeg mandag morgen sad på skolebussen på vej til skole som om intet var hændt, siger han.

Det var kampen for at passe ind som teenager, der drev Miller til selvmordets rand – og ud over. Under sin tale indrømmede han, at frygten for ikke at passe ind, afholdt ham fra at springe ud før sent i karrieren.

– Jeg valgte at lyve. Når jeg tænkte på muligheden for at springe ud, og hvordan det ville påvirke den karriere, jeg havde arbejdet så hårdt for, blev jeg virkelig bange, fortæller skuespilleren, som dog ikke holdt sin seksualitet skjult for sine nærmeste.

Ellen roser Prison Break skuespiller efter homo afsløring

Wentworth Miller valgte at offentliggøre sin seksualitet den 21. august i et brev til St. Petersborg Film Festival i protest mod Ruslands anti-homo lovgivning.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu