Hother på barsel: Kommer til at savne tv

torsdag d. 9. juni 2016 kl: 7. 22 Af: Ritzau Fokus
 

Seerne må for en stund undvære TV2 Fri-værtinden Cecilie Hother på tv-skærmen, da hun går på barsel.

Siden 2013 har seerne af programmerne på TV2 Fri kunne nyde synet af den danske tv-profil Cecilie Hother. På kanalen har den 37-årige været en af de bærende tv-værter, der har stået i spidsen for flere af programmerne, herunder “Vores haver, vores vej”.

Men nu må både TV2 Fri og kanalens seere undvære Cecilie Hother for en stund, da værtinden holder en pause fra tv-produktion.

Vil savne at være foran kameraet

Cecilie Hother venter nemlig sit første barn sammen med kæresten Thomas Gregers Honoré, som hun har dannet par med i knap to år. Derfor har hun valgt at sige farvel til tv-verden i periode, da hun skal på barsel. På sin blog www.ceciliehother.dk beskriver TV2 Fri-værten, hvordan hun kommer til at savne at være foran kameraet.

Danseglad vejrvært har sat sin villa til salg

– Det er jo dejligt at vide, at man går fra, fordi der er noget helt fantastisk, som er i vente. Og jeg glæder mig virkelig til at hilse på vores lille pige. Jeg er en af de heldige mennesker, som elsker mit arbejde. Jeg kan så godt lide at lave fjernsyn. Og jeg ved, at der nu kommer en helt naturlig pause. Man jo sige, at det er godt at savne, og det kommer jeg helt sikkert til, skriver Cecilie Hother på sin blog.

Er ikke færdig med tv

Til trods for at Cecilie Hother ikke vil være at finde på tv-skærmen inden for den nærmeste fremtid, er hun sikker på, at hun ikke er færdig med at lave tv.

– Når det rigtige program kommer, så er jeg der, skriver Cecilie Hother.

Tv-vært stråler: -Jeg skal giftes

Læs hele Cecilie Hothers blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu