House of Cards-stjerne: Det har været hårdt efter Spaceys exit

torsdag d. 19. april 2018 kl: 20. 20 Af: Ritzau Fokus

Michael Kelly sætter nu ord på det at vende tilbage til settet efter fyringen af Kevin Spacey.

Efter anklager om krænkende opførsel valgte Netflix i november 2017 at fyre Kevin Spacey fra successerien “House of Cards”.

Streamingtjenesten valgte efterfølgende at fortsætte finalesæsonen uden stjerneskuespilleren i rollen som den korrupte politiker Frank Underwood.

Stjerne bliver anklaget for forfærdelige overgreb: Politiet klar med overraskende nyhed

I et nyt interview med amerikanske Variety fortæller skuespilleren Michael Kelly, der spiller Frank Underwoods stabschef, Doug Stamper, hvordan det har været at vende tilbage til settet efter fyringen af Kevin Spacey.

– Det er en blanding af følelser, fordi jeg var sammen med den mand hver eneste dag, fortæller den 48-årige skuespiller.

– Jeg har ikke formuleret nogen mening (om sagen, red.). Det har været hjerteskærende på så mange måder, og jeg er stadig ved at bearbejde det, siger han.

Første offentlige udtalelse

I interviewet med Variety er det første gang, at Michael Kelly udtaler sig om sagen offentligt, og han fortæller, at han ikke har talt med Kevin Spacey, siden anklagerne kom frem.

– Alt, hvad jeg ved, er det, jeg hører. Det er hårdt, siger han.

Da anklagerne mod Kevin Spacey ramte offentligheden, blev optagelserne stoppet.

Konen rykkede ind i Det Ovale Kontor

Kendis-søn taget med syre-svampe, piller og marihuana under vesten

Da de startede igen, var det med nye manuskripter med afsæt i Frank Underwoods kone, Claire Underwood, der i slutningen af den seneste sæson indtog Det Ovale Kontor i Det Hvide Hus som USAs præsident.

Sjette og sidste sæson af “House of Cards” får premiere på Netflix i efteråret 2018.

Del din kommentar

Forsiden lige nu