Filmhelt fejrer 21 års bryllupsdag med 13 år ældre kone

fredag d. 14. april 2017 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
Hugh Jackman fejrer bryllupsdag
Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness er uadskillelige. Foto: Scanpix/Niklas Halle''n

Skuespilleren Hugh Jackman giftede sig med produceren Deborra-Lee Furness i 1996. Parret har to børn.

Trods filmbranchens galopperende skilsmissestatistik har særligt et par formået at holde fast i kærligheden og hinanden efter adskillige år.

Tirsdag den 11. april kunne Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness fejre såkaldt turkisbryllup efter 21 år sammen som mand og kone.

Kærlighedserklæring

Det markerer stjerneskuespilleren med en kærlighedserklæring til fru Furness, som han har delt på sin officielle Instagram-profil.

– Til mit livs kærlighed. 21 skønne år. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, skriver Hugh Jackman som tekst til en storsmilende selfie af ham og konen på en tennisbane.

Den 48-årige oscarnominerede “Les Misérables”-stjerne giftede sig i 1996 med den 61-årige filmproducer og skuespillerinde i Australien, hvor de begge kommer fra.

Mødte hinanden under “Correlli”

Parret havde mødt hinanden et år forinden under indspilningerne af tv-serien “Correlli”.

Instruktør snød sig til drømmejob med Hugh Jackman

Efter at have aborteret adopterede Deborra-Lee Furness og Hugh Jackman senere sønnen Oscar Maximillian på i dag 16 år og datteren Ava Eliot, der er 11 år.

Hugh Jackman knuselsker stadig fru Furness og har adskillige gange fortalt om sin store kærlighed til hende – blandt andet over for Entertainment Weekly i april 2016.

– Jeg var en meget, meget lykkelig singlefyr, inden jeg mødte min kone, men i det øjeblik, jeg mødte hende, blev mit liv ti gange bedre end før, sagde den forårsforelskede filmstjerne sidste år.

Branchen tvivlede på stjerneskuespiller: -Ingen kan det hele

Se Hugh Jackmans kærlighedserklæring her:

To the love of my life. 21 glorious years. I love you with all my heart.

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu