Hun bliver ny Sporløs-vært

tirsdag d. 13. oktober 2015 kl: 18. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Ditte Haue er ny vært for Sporløs. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR Presse

Ditte Haue er ny vært for Sporløs. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR Presse

Når Sporløs er tilbage på DR1 i 2016, er værten ny. Fremover bliver det Ditte Haue, der skal hjælpe mennesker med at finde deres ophav

Ditte Haue bliver ny vært for Sporløs.

Hun har arbejdet i DR de seneste fem år. I to et halvt år har hun haft ansvaret for DR Nyheders dækning af kongehuset, og de seneste måneder har Ditte Haue været live-reporter og sommervært på Aftenshowet og for eventprogrammet Den store skattejagt på DR1. Hun er uddannet cand.comm. og 29 år.

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

Den fungerende kanalchef på DR1, Henriette Marienlund, er glad for, at Ditte Haue har sagt ja til at blive Sporløs-vært.

– Ditte Haue er god til at tale med mennesker, favnende og god til at formidle, hvad hun ser. Samtidig er hun en super reporter, og jeg har stor tiltro til, at Ditte kan give Sporløs sin egen tone, siger hun i en pressemeddelelse.

Glæder sig til nyt job

Ditte Haue glæder sig til det nye job, og optagelserne til de næste udsendelser går snart i gang.

– Jeg elsker at lave direkte fjernsyn, for der er en nerve i det, som man ikke finde andre steder – både for seerne og dem, der laver det. Sporløs har lidt det samme, for man kan jo ikke bare lige tage mødet mellem en mor og datter om. Derfor er Sporløs efter min mening fjernsyn, når det er bedst. Det handler om rigtige mennesker med rigtige følelser, som længes efter noget, vi alle kan sætte os ind i: at kende sine rødder og at høre til et sted, siger Ditte Haue.

Hvorfor reklameres der for dansk basketklub i amerikansk hitserie? Få forklaringen her

Hun tilføjer, at hun vil gå meget ydmygt til opgaven.

– Vi møder mennesker, der måske hele deres liv har ledt efter et eller flere familiemedlemmer, og som vi er så heldige at få lov til at hjælpe og følge på denne vigtige rejse. Det er et kæmpe privilegium at få lov til. Så længe jeg kan huske, har jeg fulgt denne rejse som seer. Nu glæder jeg mig til at prøve det som vært, siger Ditte Haue.

Del din kommentar

Forsiden lige nu