Hun skal også være med i Vild med dans

onsdag d. 29. juni 2016 kl: 13. 20 Af: Elo Christoffersen
Laura Bach
Laura Bach skal være med i den nye sæson af Vild med dans. Foto: Martin Stampe/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespiller Laura Bach er det tredje navn, som TV2 offentliggør i rækken af navne til den nye sæson af Vild med dans.

Den danske skuespiller Laura Bach skal også deltage i den nye sæson af Vild med dans. Det afslører TV2.

Modsat mange andre kendte nydansere, der har deres bekymringer om at skulle lære at danse, så har dans altid været en del af Laura Bachs liv.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– For mig er det at danse noget af det sjoveste, jeg kan foretage mig. Jeg dansede meget som barn, så jeg har været igennem alt, hvad der har været moderne i min barndom; lambada, disco, hiphop osv. Men jeg har aldrig danset standarddans, så derfor er jeg vældig spændt på, hvordan det er, siger Laura Bach til TV2.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Laura Bach er det tredje navn, som TV2 nu har offentliggjort til den nye sæson af Vild med dans. De to andre er musikerne Julie Berthelsen og Thomas Buttenschøn. De resterende nydansere vil blive offentliggjort i løbet af sommeren, skriver TV2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu