Hungrer efter kærlighed: Ny sæson af Singleliv

mandag d. 2. februar 2015 kl: 7. 21 Af: Elo Christoffersen
 

Singleliv vender til foråret tilbage på Kanal 4 med et stærkt hold af kærligheds-hungrende piger og fyre, der alle jagter den eneste ene.

I den nye sæson lukker en lang række nye singler os ind i deres kærlighedsliv: Tina fra Helsingør har en søn på seks, men holder sig ikke tilbage fra at gå i byen hver weekend. Mette fra Herning vil have en mand med hår på brystet og fødderne solidt plantet i den jyske muld, og kosmetologen Camilla, blandt andet kendt fra Big Brother, lader sin mops vurdere, hvorvidt fyrene er noget for hende.

Charmetrolden og dyrepasseren Sebastian DiCaprio scorer piger på stribe, men mister hurtigt interessen igen, og frisøren Ditte er på jagt efter en børneklar mand.

Singleliv byder også på en række gamle kendinge som fritidsbrandmanden Claus fra Ølgod, Serina fra København samt kokken Jesper og ”Numse-Rasmus”, begge fra Aalborg. Herudover et glædeligt gensyn med Putte, der efter mange års søgen har fundet manden i sit liv.

Singleliv-babe har fundet en kæreste

Alt i alt er der lagt op til en forrygende 16. sæson af Singleliv på Kanal 4, der på niende år byder på en perlerække af underholdende dates, masser af humor, intime øjeblikke og til tider pinlige gensyn med gamle flammer. Og som noget helt nyt kan du i år se de medvirkende på dates med seerne.

Singleliv har premiere i løbet af foråret.

Se billeder øverst i artiklen og video nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu