Hustlerstil og nyt blod rocker Tivoli

onsdag d. 5. marts 2014 kl: 14. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Allan Olsen & D'damer spiller på Plænen den 30. maj til Fredagsrock i Tivoli

Allan Olsen & D’damer spiller på Plænen den 30. maj til Fredagsrock i Tivoli Foto: Finn Frandsen Polfoto

Ny dansk musik og gamle kendinge er på programmet, når Tivoli inviterer til Fredagsrock på Plænen.

Der er “gode gamle” navne på plakaten, når Tivoli for 17. gang inviterer til Fredagsrock på Plænen. Østkyst Hustlers åbner ballet 11. april, hvor de inviterer publikum med på en “trip down memory lane” med numre som “Han får for lidt” og “Hustlerstil”.

Magtens Korridorer går sammen med rappere

– Vi troede faktisk vores publikum udelukkende bestod af “gamle fans”, der er fulgt med siden 90’erne. Men når vi er ude at spille, står der sgu teenagere på første række. Det er super fedt!, siger Nikolaj Peyk fra Østkyst Hustlers og fortsætter:

– Vi glæder os til at spille i Tivoli. Det er jo Danmarks største scene – siden KB Hallen brændte, konstaterer han.

De glade 90’er-rappere overlader følgende fredag scenen til det danske electro-rockband Carpark North. For dem er det en barnedrøm, der går i opfyldelse at spille på den store scene.

– Det lyder måske lidt lamt, men det er nærmest som at være med i et eventyr at spille i Tivoli, siger forsanger og guitarrist Lau Højen.

Allan Olsen, som kickstartede sin karriere i Tivolis forgangne Vise Vershus sammen med “Povl” (Povl Dissing red.), glæder sig også til gensynet med Plænens massive træ-scenegulv. Her står man nemlig ifølge den prisbelønnede singer-songwriter “Fandeme godt”.

– I en tid, der bliver mere og mere “djøf’sk” skal vi passe på vores gamle kongehus og den romantik, der er i Tivoli, siger han.

Sammen med gamle kendinge som Lis Sørensen og det genforenede Rockers by Choice spiller de garvede musikere desuden op til et helt nyt hold, når fredagsprogrammet i år udvides med en ekstra dag og præsenterer 45 nye upcomming bands.

– Vi vil gerne præsentere publikum for noget af det allerbedste indenfor ny dansk musik. Derfor har vi i samarbejdet med P3’s karrierekanonen lavet et todages program, som vi kalder “Offspring”, siger programchef for Tivoli-koncerterne Rune Erbs.

På Tivolis rockplakat står desuden danske navne som: Panamah, Rasmus Walter, Kato vs Safri Duo, L.O.C., Burhan G, Agnes Obel, Rasmus Nøhr, Christopher, WhoMadeWho, The Mountains, When Saints go Machine, Lucy Love, Oh Land, Medina, MØ, Ulige Numre, Turboweekend, Hymns From Nineveh og Den Sorte Skole.

VIDEO: Gamle hiphop-drenge åbner Fredagsrock

Samt de internationel kunstnere: Thomas Dybdahl, Kim, Cesarion, Nils Landgren, Passanger, Simple Minds, og Jenny Wilson.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu