Huxi Bach klar med valg-show

torsdag d. 28. maj 2015 kl: 20. 30 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Huxi Bach er klar med et nyt one man show. Det handler om valg

Huxi Bach mener, det er vigtigt at vælge. For eksempel har han valgt at tage lysbilleder med i sit nye show. Han har også valgt at droppe talerstolen og i stedet tage en guitar med.

Hvilke politikere skal vi vælge? Hvad skal vi se i fjernsynet? Hvad skal vi tro på? Hvem skal vi tro på? Og hvor mange hashtags skal man skrive under en selfie? Huxi Bach har valgt at tage det hele ind, og det er en stor mundfuld, men forhåbentlig glider det hele ned med en lille sang til.

Huxi Bach sætter hjemmet til salg

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de 2 anmel¬derroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede anmeldelser hjem.

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, med altid tankevæk¬kende kommentarer og underfundige pointer. Når han ikke lige er på de skrå brædder, kan Huxi Bach høres i sit faste program Det Gode Gamle Folketing på Radio 24Syv, som fast gæst i Mads & Monopolet og ikke mindst læses som klummeskribent i MetroXpress. Af og til dukker han også stadig op med sin gamle makker fra Den Løse Kanon på P3, Karen Thisted. Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig.

Huxi Bach har fået ny kæreste

Det er som sagt svært at vælge. Og det er lige præcis det Huxi Bachs nye show handler om.

”VALG ” har premiere den 28. januar 2016 kl. 20.00 på BREMEN TEATER i København og billetsalget starter den 28. maj 2015.

Del din kommentar

Forsiden lige nu