Hvad sker der med Britney?

fredag d. 5. maj 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears’ talsfolk er på bar bund. Der huserer ufatteligt mange rygter om, at Britney er blevet gravid med sit barn nummer to, meget kort tid efter, at hun fødte sit første barn, sønnen Sean Preston. Disse rygter har givet anledning til utallige opringninger og e-mails til Britneys PR team. Det lader dog bare til, at de er fuldstændig på bar bund. En insider udtaler, at rygterne kom som et chok for PR holdet, og hele kontoret emmer af frustrationer. Britney fortæller dem simpelthen ikke om hvad der er sandt, og hvad der bare er rygter. De kan heller ikke finde ud af, hvad Britney vil med sit liv lige nu.

”Det ene øjeblik vil hun være skuespiller, og i det næste vil hun flyve til Maui for at indspille et nyt album. Det virker som om at hun ikke rigtig ved hvad hun vil lige nu, hvilket gør det meget svært at være hendes agent,” udtaler insideren.

Efter sexchikane-beskyldninger: Amazon-chef stopper

Folk i PR teamet udtaler, at Britneys graviditet har rykket en masse planer. Hvis hun virkelig er gravid, så vil hun ikke gøre så meget ud af sin skuespillerkarriere som før. Britney ville gerne spille rollen som Janis Joplin, men nu har hun droppet det, givetvis på grund af graviditet. Men alle må stadig vente på at Britney selv fortæller verden, om hun virkelig er gravid igen, eller om det er ren og skær rygter.

Del din kommentar

Forsiden lige nu