Hvem er det?

onsdag d. 17. august 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der er ingen der kan genkende Jack Osbourne mere. Jack Osbourne har været på afvænningsklinik, og har desuden tabt adskillelige kilo. Han er begyndt at klatre, og det kan ses meget tydeligt på Jacks nye krop. Han er glad for at ingen kan genkende ham mere, for det giver ham noget mere anonymitet, som han længe har drømt om. ”Jeg tog til en prisuddeling. Jeg stoppede på den røde løber, og ventede på at fotograferne ville tage deres billeder, men der var ingen der tog billeder af mig, de kunne ikke genkende mig.

Udviklingshæmmede fik Dronningens Fortjenstmedalje

I stedet tog de billeder af Peter Andre der kom bagefter mig, men jeg er meget mere cool end han er,” fortæller Jack. Jack har desuden fået et helt nyt look med smart tøj, en smart frisure og kontaktlinser. Vi er vant til at se ham i tøj der ikke ser ud til at have været vasket i flere uger, sorte briller og stort krøllet fedtet hår. Men nu er Jack altså en helt ny ung mand, med en helt ny energi.

Del din kommentar

Forsiden lige nu