Hvem er mest latterlig?

onsdag d. 31. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson er kåret som den mest latterlige amerikaner i 2004. Det er andet år i træk Michael får den såkaldte April Fools Day pris, som den mest latterlige amerikaner. Sidste år fik han prisen, efter han holdte sin mindste søn ud over rækværket på en balkon på et hotel i Berlin. Kåringen er baseret på en telefonundersøgelse lavet af et amerikansk mediebureau.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Michael fik 77 % af stemmerne, mens søsteren Janet Jackson kom på en andenplads med 70 % af stemmerne. Janet fik andenpladsen på grund af sin optræden ved Super Bowl, hvor flere millioner mennesker fik hendes ene bryst at se. Livsstildronningen Martha Stewart kom på en tredjeplads. Stewart er fundet skyldig i investorbedrageri, for at have hindret efterforskningen, for at have konspireret med andre og for at have afgivet falsk forklaring efter at en efterforskning om insiderhandel blev sat i gang mod hende.

På fjerdepladsen finder man Britney Spears. Ikke mindre end 69% mente, at hun gjorde noget komplet latterligt, da hun giftede sig med sin barndomsven, og derefter blev skilt efter 55 timer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu