Hvor er det crazy, det her: Alternative Uffe kan score millioner på herskabslejlighed

lørdag d. 25. august 2018 kl: 8. 59 Af: Nicklas Skyum Clausen
Alternativet holder pressemøde i forbindelse med sommergruppemøde
Uffe Elbæk ser ud til at kunne sikre sig en fortjeneste på små tre millioner kroner på sin Frederiksberg-lejlighed. (Foto: Scanpix)

Alternativets Uffe Elbæk har arvet et hus - og har sat sin herskabslejlighed på Frederiksberg til salg

Alternativets statsministerkandidat Uffe Elbæk kan måske, hvis han selv vil spæde til, rigtigt få sit kandidatur ud over rampen.

Han har nemlig sat sin herskabslejlighed på Frederiksberg til salg, og prisen for at overtage hans mange værelser er 7.250.000 kroner. Det skriver Boliga Kendte.

Dermed er der udsigt til en god handel for Alternativets forperson. Han købte selv lejligheden tilbage i 2007 for 4.330.000 kroner.

På sin Facebook-profil skriver Elbæk, at han har arvet sin afdøde mors hus i Bellahøj, og at det er derfor, lejligheden er sat til salg:

Kære Se og Hør og alle jer andre – Ja, det er helt korrekt, at jeg har sat min lejlighed til salg. Hvorfor? Fordi jeg…

Slået op af Uffe ElbækMandag den 20. august 2018

Partileder har mistet sin mor: -Døde, som hun havde ønsket det

Dyre Frederiksberg

For millionerne får man 150 kvadratmeter i et af landets dyreste områder. En opgørelse fra Boliga viser, at Frederiksberg C – hvor Elbæks lejlighed ligger – er det næstdyreste sted i landet at købe ejerlejlighed.

Uffe Elbæks er dog i den “billigere” ende; udbudskvadratmeterprisen ligger nemlig en snert under den gennemsnitlige i området.

For udbudsprisen får man til gengæld adgang til en bolig med herskabsdetaljer som stuk og fyldningsdøre. Ligesom der er mulighed for at tage både mine, dine og vores børn med til Frederiksberg. Lejligheden har nemlig seks værelser.

Politisk imod kæmpegevinster

Ifølge Ekstra Bladet har Uffe Elbæk og hans parti Alternativet tidligere harcelleret mod den slags gevinster, partilederen står til at score.

– Vi taler tit om, at det skal kunne betale sig at arbejde. Men reelt handler det om, at det kan betale sig at eje sin egen bolig. Den måde, vi har indrettet os på i Danmark, gør det sværere og sværere for folk, som ikke ejer lejligheder eller huse at komme ind i eksempelvis København, lød det ifølge Ekstra Bladet fra Uffe Elbæk i DR-programmet Slotsholmen.

Partiet udtaler til Ekstra Bladet, at Uffe Elbæk bare følger gældende lovgivning på området.

Del din kommentar

Forsiden lige nu