Komiker skuffet: Var ikke på trøjerne ved håndbold-VM

onsdag d. 6. december 2017 kl: 12. 52 Af: Elo Christoffersen
Hvorfor var Ruben Søltoft ikke Tunesiens spilletrøjer
Ruben Søltoft var alligevel ikke på Tunesiens håndboldkvinders spilletrøjer. Foto: Martin Dam Kristensen/Scanpix (Arkivfoto)

I 11. time glippede det med det, der ellers var et scoop for den danske komiker.

Den danske komiker Ruben Søltoft er skuffet.

Han var tirsdag rejst til VM-håndbold i Tyskland for at se kampen mellem Danmark og Tunesien.

Ruben Søltoft havde glædet sig. Han havde nemlig købt sig ind på det tunesiske hold.

På trøjerne skulle være logoet for Søltofts onemanshow “Ting fra min mund”.

Komiker jubler: Vækker opsigt med dette

Søltoft skuffet i 11. time

Men Ruben Søltoft måtte skuffet se til, da håndboldkvinderne fra Tunesien ikke bar trøjen med Søltofts logo på:

– De seneste dages opmærksomhed på mit sponsorat af det tunesiske damelandshold har skabt enormt meget medieomtale, og det har måske både været godt og skidt, for her i 11. time har jeg modtaget den triste besked om, at de tunesiske spillere alligevel ikke må bære trøjerne med mit uskyldige, blege ansigt på.

– Kontrakten er ellers underskrevet, IHF har godkendt logoet, det tunesiske håndboldforbund har underskrevet, pengene er overført – vi har mobilepay’et HELE beløbet. Men beslutningen er truffet på regeringsniveau (for real!). Så vidt jeg er informeret, er det kun den tunesiske regering, der har et problem med Ruben Søltoft. Jeg er helt oprigtigt ked af, at det her alligevel ikke bliver en realitet, skriver Ruben Søltoft blandt andet i et opslag på Instagram.

Kære venner, For to år siden fik jeg en vanvittig idé, og i søndags blev den til virkelighed. JEG. VAR. LYKKELIG! De seneste dages opmærksomhed på mit sponsorat af det tunesiske damelandshold har skabt enormt meget medieomtale, og det har måske både været godt og skidt, for her i 11. time har jeg modtaget den triste besked om, at de tunesiske spillere alligevel ikke må bære trøjerne med mit uskyldige, blege ansigt på. Kontrakten er ellers underskrevet, IHF har godkendt logoet, det tunesiske håndboldforbund har underskrevet, pengene er overført – vi har mobilepay'et HELE beløbet. Men beslutningen er truffet på regeringsniveau (for real!). Så vidt jeg er informeret, er det kun den tunesiske regering, der har et problem med Ruben Søltoft. Jeg er helt oprigtigt ked af, at det her alligevel ikke bliver en realitet, men jeg vil meget gerne sige tak til alle jer, der har taget så godt imod min idé. Tak fordi I har liket og delt. Tusind tak fra en slukøret Ruben ❤ P.S. KOM SÅ, DANMARK!

A post shared by Ruben Søltoft (@rubenmedu) on


En slukøret Ruben Søltoft takker de, der har liket og delt hans tidligere opslag, hvor han forleden offentliggjorde, at det var lykkedes at blive sponsor for Tunesiens kvindelandshold.

Ruben Søltoft med nyt onemanshow

Ruben Søltoft er i efteråret 2018 klar med sit nye onemanshow, “Ting fra min mund”.

Du kan læse mere om showet her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu