I bio med Kendte.dk

torsdag d. 3. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Hvis du går og tænker på hvad du skal se i biografen, så giver Kendte.dk et bud på det. Der kommer mange nye gode film hele tiden, og lige nu går der også en masse gode film i biografen. Det kan nogle gange være svært at vælge mellem hvad man gerne vil se, og hvad der overhovedet er værd at se. En af de film Kendte.dk anbefaler er Finding Neverland. Filmen har lige fået en Oscar. Den handler om J.M.Barrie og hvordan Peter Pan bliver til. Det er en eventyrlig smuk film der har fået fem stjerner af både JyllandsPosten og Berlingske Tidende. Den er absolut seværdig.

Udviklingshæmmede fik Dronningens Fortjenstmedalje

Hvis du trænger til lidt uhygge, så kan du også tage ind og se Constantine med Keanu Reeves i hovedrollen. Hvis du mere er til komedie film, så bliver du nødt til at tage ind og se Meet The Fockers, der er efterfølgeren til Meet The Parents. Der er garanteret underholdning for alle penge, og den er absolut også seværdig. Hvis du derimod er mest til film som Indiana Jones og Tomb Raider, så er National Treasure et meget godt valg. Den er fyldt med action, og har et pift af gammel mystik og myter.

Ray er absolut også et godt bud på en god film. Filmen har også vundet Oscars, og den handler om den nu afdøde Ray Charles liv. Hvis du hellere vil se danske film, så skal du tage ind og se Solkongen, der nok skal underholde dig. Alle disse film kan du se i biografen lige nu, men hvad så med alle de andre film? Hvis man kigger på den amerikanske boxoffice, så ser buddet sådan her ud:

1: Diary Of A Mad Black Woman
2: Hitch
3: Constantine
4: Cursed
5: Man Of The House
6: Million Dollar Baby
7: Because Of Winn-Dixie
8: Are We There Yet?
9: Son Of The Mask
10: The Aviator

Del din kommentar

Forsiden lige nu