I byen i pyjamas

mandag d. 17. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears kan godt lide at narre sine fans ved at tage i byen iført pyjamas. Hun bilder folk ind, at hun prøver at starte en ny mode trend. Det er hun dog ikke, det er bare hendes måde at have det sjovt på, hun synes faktisk at det er for langt ude at gå i byen i pyjamas.

Oh Land i X Factor: Først nu er jeg klar Hitprogram vender tilbage: Her er de nye giftelystne danskere

Dog tog Britney ikke pyjamas på, da hun sammen med Kevin Federline festede i Spanien. Britney tog en lille pause på sin tour med en lille ferie i Spanien. Et sted hun meget godt kan lide, og hun har udtlat, at hun godt kunne tænke sig at bo der. Popprinsessen fik lidt for meget at drikke de dage hun var i sydens sol, og da hun tog afsted med privatfly mod Tyskland, lignede hun mest af alt en, der burde holde en videoaften med veninderne samt det bedste fra McDonalds.

Britney er dog mere end klar til at fortsætte touren, og hun ser stadig frisk ud, på trods af tømmermændene. D. 26. maj er koncerten i Riesa i Tyskland blevet aflyst, det vides stadig ikke hvorfor. Dog er hele fire nye datoer kommet på tour listen, og forsalget begynder snart.

Del din kommentar

Forsiden lige nu