Iben Hjejle afslører: Det drømmer jeg om

mandag d. 20. november 2017 kl: 17. 59 Af: Ritzau Fokus

Dansen har givet skuespilleren masser af blod på tanden, ligesom det har givet hende nye mål i livet. Iben Hjejle vil være musicalstjerne - og den drøm vil hun gerne gå langt for.

Uge efter uge er Iben Hjejle trådt frem i rampelyset for at vise sine trin i “Vild med dans” og kæmpe om en plads videre i showet.

Men for skuespillerinden har dansen ikke bare gjort hende i godt humør og i god form.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Den har også vækket en drøm til live. Iben Hjejle vil være musicalstjerne!

– Jeg vil rigtig gerne prøve at være med i en musical. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig. Det har altid været en guilty pleasure, og jeg har altid tænkt, “mon jeg kunne det?”, fortæller Iben Hjejle, der på fredag dyster i den store Vild med dans-finale.

Frygtede at det hele væltede

– Hver gang er jeg kommet frem til, at det nok er de der dansefødder, der ville vælte det for mig. Men nu! Det kunne være rigtig sjovt. Og så kunne jeg måske arbejde med Morten igen, siger skuespillerinden om sin dansepartner Morten Kjeldgaard, der har flere musicals på sit cv.

Iben Hjejle har blandt andet spillet med i film som “Mifunes sidste sang” og “Inkasso”.

Hun har også haft hovedrollen som Dicte i tv-serien af samme navn.

Dansen har åbnet nye døre

Selv om hun har en lang karriere som skuespiller bag sig og har prøvet en masse ting, har dansen åbnet nye døre, mener hun.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Dansen er en anden dramatisk udtryksform, end jeg er vant til, og jeg begynder at føle, at den er en ny facet til det, jeg kan. Det er en dør, Morten har sparket ind for mig, og som er ret fantastisk. Det er jo et helt nyt landskab, og det skal nydes, siger hun.

Finalen i “Vild med dans” sendes på TV2 fredag aften klokken 20.

Del din kommentar

Forsiden lige nu