Iben Hjejle turde ikke møde Paul Newman

tirsdag d. 16. juli 2013 kl: 12. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Iben Hjejle var helt væk, da hun mødte Paul Newman. Foto: Martin Dam/TV 2

Strålende Anne Linnet skal giftes med 26-årig kæreste

Svært at tro at Nikolaj Lie Kaas kan blive mundlam, eller Iben Hjejle ikke tør svare på et spørgsmål, men det er faktisk sket.

Da skuespillerinden Iben Hjejle blev inviteret til middag med den berømte stjerne Paul Newman i New York, tog det fuldstændigt pippet fra hende.

For på trods af, at hun selv er skuespillerinde med masser af fans, så kan hun altså også godt blive “starstruck”.

– Jeg blev spurgt af nogen, om jeg ville med ud at spise med nogle af deres venner. Da jeg fandt ud af, at det var Paul Newman, lagde jeg mig helt ærligt ned i min seng på hotellet og sagde: “Jeg vil ikke, jeg kan ikke, jeg tør ikke”, fortæller skuespillerinden til Ritzau.

– Det lykkedes mig alligevel at komme af sted, men jeg var så imponeret, at hver gang han spurgte mig om noget, sagde jeg “Det vil John utroligt gerne svare på”. Jeg kunne simpelthen ikke svare, og det er nok det vildeste, jeg nogensinde har prøvet, siger hun.

For sangerinden Marie Key er det mødet med en dansk stjerne, der har sat sine kraftigste spor.

– Det er sjældent, at jeg sådan bliver rundt på gulvet. Men jeg må indrømme, at jeg blev det, første gang jeg mødte Anne Linnet, fortæller hun.

Duoen Electric Lady Lab, der består af Martin Bøge Pedersen og Stine Hjelm Jacobsen, varmede i foråret 2012 op for en anden duo – nemlig Nik & Jay. Og det var et spændende møde.

– Jeg kan huske, at før vi mødte Nik & Jay, der kunne jeg godt mærke, at jeg var lidt starstruck. Første gang vi var i studiet og arbejde med dem, havde jeg svært ved at trække vejret. Og så er de jo bare verdens sødeste, fortæller Stine Hjelm Jacobsen.

To andre sangerinder kan gøre Barbara Moleko, der har hittet med “Dum for dig”, blød i knæene.

– Nabiha kan godt stadig gøre mig lidt starstruck, for jeg synes fandeme, hun er sej. Marie Key også. Jeg kan blive virkelig glad og få kriller i maven over de to, fordi jeg har haft nogle rigtig gode oplevelser med dem, siger hun.

Men det er ikke kun musikere og skuespillere, der kan gøre danske kendisser starstruck.

Smuk og dejlig - og rig: Se Linnets vilde lønfest

– Jeg kan huske første gang, jeg mødte Michael Laudrup. Verdens bedste fodboldspiller. Det kan ikke blive større end det. Jo, og så selvfølgelig Tom Hanks i sin tid. Han var karismatisk og super fed, siger Nikolaj Lie Kaas.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu