Ibi Makienok skifter karriere: -Ønsk mig held og lykke

onsdag d. 5. juli 2017 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
Ibi Makienok skifter karriere
Ibi Makienok kaster sig igen ud i skuespillet efter 20 års pause. Foto: Kasper Palsnov/Scanpix (Arkivfoto)

Tv-værten Ibi Makienok kaster sig igen ud i skuespillet efter 20 års pause.

Hun blev for alvor et kendt ansigt i de danske tv-stuer, da hun tonede frem på skærmen som vært for realityprogrammet “Paradise Hotel”.

Siden har hun været vært på en lang række programmer som “Go’ Morgen Danmark” og “4 Bryllupper”.

Ibi Makienok i spidsen for nyt tv-program om stærke følelser

Men nu skal tv-værten Ibi Makienok igen prøve kræfter med skuespillet.

Det afslører den 42-årige tv-vært på det sociale medie Instagram.

Læseprøve på kortfilm

Her har hun delt et billede af sig selv, mens hun holder et filmmanuskript i sin ene hånd.

– Yiakes. Om en uge skal jeg til min første læseprøve på en kortfilm, som jeg har hovedrollen i. Det er noget, jeg ikke har beskæftiget mig med – altså skuespillet – i over 20 år.

– Ønsk mig held og lykke. Men jeg er ganske spændt. Lige ved at skide i bukserne sådan set, skriver hun til billedet.

Yiakes🙈🥁 Om en uge skal jeg til min første læseprøve på en kortfilm som jeg har hovedrollen i. Det er noget jeg ikke har beskæftiget mig med – altså skuespillet – i over 20 år. Wish me luck🙌🏼. Men jeg er ganske Spændt. Lige ved at Skide i bukserne sådan set. "Lad Vær at gå ind i møblerne – så skal det nok", skrev en voldsomt dygtig skuespiller til mig i sidste uge. Jeg napper alle de tips jeg ka få. 😜😘💥 #shortfilm #kortfilm #august #RoIMaven 💥🔥🌊

A post shared by Ibi Makienok ⛓ (@planetibi) on


Flere af Ibi Makienoks følgere ønsker hende held og lykke under opslaget, mens skuespillerinden Mia Jexen, der er kendt fra “Den som dræber” og “Fortitude”, tilbyder tv-værten lidt vejledning.

– Ej hvor spændende Ibi. Du ringer bare, hvis du får brug for fifs, skriver skuespillerinden.

I opslaget fortæller den tidligere Weekend Weekend-vært også, at hun allerede har fået et skuespillerråd, og at hun glædeligt tager imod flere.

– “Lad vær at gå ind i møblerne – så skal det nok (gå, red.),” skrev en voldsomt dygtig skuespiller til mig i sidste uge. Jeg napper alle de tips, jeg kan få, skriver hun.

Har optrådt i musicals og to film

Skuespillet er dog ikke helt nyt for Ibi Makienok, der før sin studentereksamen rejste til USA for at forfølge drømmen om at blive skuespiller.

Her uddannede hun sig på Stella Adler Academy of Acting i Hollywood, Los Angeles.

Og hun har optrådt i flere teaterstykket og spillet med i filmene “Portland” og “Aurum”.

Siden blev skuespillet lagt på hylden for tv-værten, der de seneste år har kæmpet med helbredet, efter at hun i januar 2015 blev indlagt med dobbeltsidet nyresvigt.

I januar i år skabte Ibi Makienok overskrifter, da hun delte et billede af sig selv på Instagram, hvor hun viste konsekvenserne af sin kroniske sygdom.

Sygdomsplaget kendis: Jeg vil svede medicinen ud

Sådan kan man også have det. For præcis 2 år siden i januar 2015 blev jeg kørt på Rigshospitalet i en ambulance med dobbelt nyresvigt og med et kreatinintal på 700. Det skal ligge mellem 50 og 70 for kvinder. Det er ikke et tal der går ned hvis man får en sportsvand eller sidder i lotusstilling. Det ka man dø af. Alle affaldsstoffer løber tilbage i kroppen og forgifter dig langsomt. Så fik jeg en røvfuld medicin der skulle knuse mit immunforsvar og betændelser. Det ødelagde self mere end det. Nemlig alt det gode også. Og så ender man med at se ud som på billedet. Nemlig rigtig skidt. Men levende. Trods alt. Jeg var rædselsslagen for at miste mig selv og efterlade en lille dreng uden en mor. Hvis du er interesseret i at få et indblik i det at have en kronisk sygdom, at få en svedende lussing af livet, om organdonation og den vigtige debat der ligger i det – så gå ind på www.organdonation-ja-tak.dk – der får du den fulde historie. Vi skal passe på hinanden. 👐🏼🙌🏽❤️ #organdonationjatak #kronisksygdom #stillhere #insidecounts #nofilter #sick #cause #purpose PS : dette er ikke et medlidenhedstogt – Det er ren oplysning og "lad os se om vi ka hjælpe hinanden" 😘

A post shared by Ibi Makienok ⛓ (@planetibi) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu