Ibis hårde kamp: -Tissede i badet

søndag d. 30. april 2017 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus

Ibi Makienok er i gang med genoptræningen efter diagnosen som kronisk nyresyg og en nylig blindtarmsoperation.

De seneste år har været særdeles hårde for Ibi Makienok.

Den 42-årige tv-værtinde er kronisk nyresyg efter at være blevet ramt af dobbeltsidet nyresvigt.

Og for nylig blev hun hasteindlagt og fik fjernet sin blindtarm.

Genoptræning

På Instagram viser hun nu, at hun er i fuld gang med genoptræningen for at blive fysisk stærk igen.

Med vanligt glimt i øjet har hun delt et billede, hvor hun ligger med fødderne i nogle TRX-reb, som er et træningsredskab, hvor man bruger sin egen kropsvægt som belastning.

Tissede i badet

– De første gange jeg var til genoptræning efter to års sygdom (og nu igen efter en blindtarmsbetændelse), troede jeg vitterligt, mine arme og ben ville falde af.

Ibi Makienok i spidsen for nyt tv-program om stærke følelser

– Jeg kunne ikke sætte mig (så jeg tissede i badet), og jeg kunne slet ikke vende mig i sengen, skriver tv-værtinden og fortsætter:

– Men nu efter en måned er sækken med kartofler blevet lidt mindre, og jeg mærker styrke og tillid til min krop igen.

– Det går saftsuseme langsomt – men jeg har en super træner, der har sat sig ind i nyresygdom, og som har en forståelse for, hvad jeg har været igennem.

– Så lidt pres – men ikke for meget pres, lyder det fra Ibi Makienok.

Privat er tv-værtinden gift med fodboldspilleren Simon Makienok og har en søn fra et tidligere forhold.

Ramt af dobbeltsidet nyresvigt

I januar i år fortalte Ibi Makienok, at hun i januar 2015 blev ramt af dobbeltsidet nyresvigt.

Efterfølgende lagde hun et billede ud på Instagram af sit ansigt, som var voldsomt hævet af den akutte behandling.

– Det kan man dø af. Alle affaldsstoffer løber tilbage i kroppen og forgifter dig langsomt. Jeg var rædselsslagen for at miste mig selv og efterlade en lille dreng uden en mor, skrev en hudløs ærlig Ibi Makienok blandt andet til billedet.

Sygdomsplaget kendis: Jeg vil svede medicinen ud

Se billedet fra Ibi Makienoks genoptræning her:

De første gange jeg var til genoptræning efter 2 års sygdom ( og nu igen efter en blindtarmsbetændelse) troede jeg vitterligt mine arme og ben ville falde af. Jeg kunne ikke sætte mig ( så jeg tissede i badet😫🙈) og jeg kunne slet ikke vende mig i sengen. Men nu efter en måned er sækken med kartofler blevet lidt mindre og jeg mærker styrke og tillid til min krop igen. Det går saftsuseme langsomt – men jeg har en super træner der har sat sig ind i nyresygdom, og som har en forståelse for hvad jeg har været igennem. Så lidt pres – men ikke for meget pres. Merci @stephanie.agger 💪🏼🤗🏃🏼‍♀️💆🏼🦋❣️#trx #træning #workout #kidneydisease #strong #happy #proud #fun #girlstalk 👯 #ViKalderDenneØvelseForGynækologen

A post shared by Ibi Makienok ⛓ (@planetibi) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu