Ibrahimovic: Hvis der var straffe så var jeg ikke offside

onsdag d. 3. april 2013 kl: 12. 45 Af: Kendte.dk NY
 

Tirsdagens kvartfinaleopgør bød på flere kontroversielle dommer-kendelser. Zlatan mener dog, at Barcelonas straffespark og hans offside går lige op.

 

Verdens bedste svenske sportsstjerne i ny vild provokation
Ibrahimovic mødte sin gamle klub. - Foto: Dailymail.uk

Ibrahimovic mødte sin gamle klub. – Foto: Dailymail.uk

 

Zlatan mødte sin gamle forhadte klub Barcelona
Tirsdag aften skulle PSG for første gang siden klubbens genopstand op mod et hold af absolut verdensklasse, da Barcelona besøgte Parc de Princes. Det var derfor også første gang, at pariserne for alvor skulle bevise, hvad deres nyindkøbte stjerner kan præstere.

 

Læs også:  Jose Mourinho fyret fra Real Madrid

 

Og det lykkedes til dels franskmændene at overbevise, da de i de allersidste sekunder sikrede sig 2-2. Forud for udligningen i overtiden havde stjernen over dem alle i Paris, Zlatan, udlignet til 1-1. Et mål han scorede fra en tydelig offside-position mener mange.

Det er svenskeren dog ikke enig i, og vanen tro er hans udtalelse efter kampen en anelse kontroversiel.

 

Læs også: Juventus straffer Bendtner med størst mulige bøde

 

“Jeg tror det ikke (at der var offside, red.). Hvis der var straffe, så er der heller ikke offside”, udtaler den store angriber ifølge Expressen.

 

FIFA regler siger der ikke var offside
Når bolden rammer en stolpe og det er en ‘repost’ man modtager så siger reglerne efter FIFA at:  “enhver spiller som måtte stå i offside position og modtage en repost fra stolpe eller ramt modspiller, derved elimineres offside’en” – Og det var ligepræcis hvad som skete.

 

Hans træner, Carlo Ancelotti udtalte: “Straffesparket til Alexis (Sanchez, red.) var der ikke. Det var en gave fra dommeren”

 

PSG skal spille returopgør på Camp Nou onsdag i næste uge.

Zlatan mødte dronning: Her er hans geniale svar

 

Kilde: Sporten.dk

Del din kommentar

Forsiden lige nu