Ikke glad for Stones film

onsdag d. 26. juli 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Oliver Stone må forsvare sin nye film om World Trade Center. Oliver Stone må megte hårdt forsvare sin nye film om d. 11 september og World Trade Center, da en enke, som mistede sin mand der var brandmand på stedet, har kritiseret Stone på det groveste for at bringe filmen til biograferne.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

Mange af de overlevende fra d. 11. september og familier til de dræbte støtter op omkring filmen. Men der er altså nogen der ikke er tilfredse med at Stone laver filmen så kort tid efter at terroristerne bragte USA til et stop. Stone vil ikke nævne nogen navne, men indrømmer altså, at der specielt er en enke der er langt fra glad for filmen.

“Jeg kan forstå hvorfor hun vil være oprørt, dette foregår i mange film, men man må gøre de ting nogle gange fordi de er vigtige. Det er en sund film, en ren film. Den fornærmer ikke. Det kan gøre ondt, den kan være svær at se, man kan græde, men jeg tror man vil komme igennem renset og helet. Der er noget om det med at se sin frygt i øjnene og konfrontere den,” udtaler Stone.

Del din kommentar

Forsiden lige nu