Ikonisk Hollywood-skilt offer for “skæve” nytårsløjer

mandag d. 2. januar 2017 kl: 13. 10 Af: Louise Bennetzen

Hele byen kunne se de kreative nytårsløjer, der forvandlede skiltet til en hashreklame.

Søndag morgen stod beboerne i Hollywood op til noget af et syn. Det kendte Hollywood-skilt var nemlig blevet ændret til “Hollyweed” nytårsnat. Det skriver det amerikanske medie ABC7.

Det lader til, at en tog nytårsløjerne lidt for langt, efter han bestemte sig for at ændre Hollywood-skiltet til “Hollyweed”-skiltet omkring klokken tre nytårsnat. Guy Juneau fra Los Angeles politi siger, at overvågningskameraer fangede den mandlige mistænkte midt i forbrydelsen.

Sådan blev skiltet ændret

Klædt helt i sort besteg spasmageren Mount Lee, kravlede over et hegn og klatrede bagefter op på hvert af skiltets “O” bogstaver, fortæller Juneau. Han dækkede derefter den højre side af bogstaverne med sorte presenninger, inden han hang hvide presenninger op i midten. På den måde ændrede han de to o’er til e’er.

Walk of Fame blev fyldt med Donald Trump stjerner

Den mistænkte er stadig ikke anholdt. Hvis han bliver fundet, vil han blive tiltalt for ulovlig indtrængen ifølge Los Angeles Politi. Politiet har også givet besked til byens service-afdeling. De har ansatte, der patruljerer ved Griffith Park, hvor skiltet står, samt i området omkring skiltet.

Tredje gang skiltet bliver ændret

Undrende tilskuer kunne se på fra et udsigtspunkt, mens parkens ansatte fjernede presenningerne og fik skiltet tilbage til sin oprindelige form omkring klokken 11.15 søndag formiddag.

– Jeg troede, vi kom for at se Hollywood-skiltet, ikke “Hollyweed-skiltet”, fortæller en af tilskuerne Bruce Quinn og fortsætter:

Uhyggelig sag: Kendte Hollywood-skuespillere kidnappet og mishandlet

– Men hey, det er okay med mig.

Ifølge netavisen The Cannabist er det anden gang, skiltet bliver ændret til en hashreklame. I 1976 blev skiltet også ændret til “Hollyweed”. 10 år senere blev skiltet igen ændret som en del af reklame for en film.

Del din kommentar

Forsiden lige nu