Indblik i Alicia Keys liv

tirsdag d. 2. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Alicia Keys er kun 22 år gammel, men hun er allerede nået langt i sin karriere og er i dag en ukronet dronning af soul og r&b. Hendes første album “Songs in a Minor” solgte over 10 millioner eksemplarer og indbragte hende 5 Grammy-priser, da den udkom i 2001. Hendes andet album er netop udkommet og ser ud til at blive en ligeså stor succes.

Politi efterforsker Weinstein for overgreb

Den nye plade hedder “The Diary of Alicia Keys” og alle sangene på den handler om episoder fra hendes eget liv: “De sidste to år har jeg skrevet dagbog hver eneste dag om alt hvad jeg har oplevet og alt hvad der sker i mit liv. Der er jeg helt ærlig og det er jeg også i sangene på denne plade. Jeg skriver sangene, som om jeg er helt alene og kun taler til mig selv”, fortæller Alicia.

På det nye album kan man også høre Alicia i selskab med rapperne Nas og Rakim, som hun siger, var fantastiske at arbejde sammen med: “Det var helt utroligt. De viste alt om hinanden, men de var aldrig i studiet samtidig. Jeg beundrer dem meget for det de laver og de har en vigtig rolle i forhold til denne udgivelse”, siger den smukke soul-sangerinde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu