Inde på Neverland Ranch

fredag d. 4. marts 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Juryen har set indenfor på Michael Jacksons Neverland Ranch. Under retssagen så juryen en filmoptagelse fra Neverland Ranch, filmet da politiet gennemsøgte huset. I huset var der fyldt med mannequiner i børnestørrelser, og i Jacksons private kvarter var der fyldt med billeder af børn. Det lyder måske nok lidt værre end det er. Michael har det man har valgt at kalde et dukkeværelse og et legeværelse.

Sanger i koma: -Det ser skidt ud

I dukkeværelset er der fyldt med alle mulige slags dukker, og i legeværelset er der fyldt med alle mulige slags figurer som Spiderman, Hulk, Batman, Superman and C-3PO og R2-D2 fra Star Wars. I Michaels soveværelse er der masser af videobånd og billeder af stjerner som Marilyn Monroe og Shirley Temple. På badeværelset er der billeder af hans gode ven Elizabeth Taylor.

Mest af alt minder det om et hus der ejet af en mand der er meget glad for sine gode venner, og en mand der inderst inde gemmer på et barn. Der må være en grund til det hedder Neverland Ranch efter Peter Pan, har en forlystelsespark, og alt muligt slags legetøj. Det minder ikke om en mand der har alt dette, kun for at gøre børn fortræd. Hvad dommen bliver i den sidste ende, det vil tiden vise.

Del din kommentar

Forsiden lige nu