Bryllup efter tre år lang forlovelse

Den 25-årige skuespiller og sangerinde Andrea Heick Gadeberg er lørdag blevet gift med kæresten Robert, afslører moderen til bruden, Trine Gadeberg

Andrea Heick Gadeberg

Andrea Heick Gadeberg blev gift med sin mangeårige kæreste Robert i 2023, efter at have været forlovet siden 2021.

Hun har opnået stor succes som skuespillerinde med roller i 'Retfærdighedens ryttere', 'Sygeplejeskolen', og 'Chosen'.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Kærligheden spirer for den fremadstormende skuespillerinde Andrea Heick Gadeberg.

Lørdag blev forlovelsesringen nemlig byttet ud med en vielsesring, da hun blev gift med kæresten gennem mange år, Robert.

Det viser billeder på det sociale medie Instagram fra sanger og stolt mor til bruden, Trine Gadeberg.

Tre år undervejs

Brylluppet har været tre år undervejs, efter at Andrea Heick Gadeberg i 2021 fortalte, at kæresten havde været på frierfødder.

- Jeg har aldrig været i tvivl. Jeg vidste fra den første uge, jeg mødte Robert, at det var ham, jeg ville være sammen med, sagde skuespillerinden dengang til Se og Hør.

Andrea Heick Gadeberg har, mens hun var forlovet, også haft travlt, hvilket måske kan være grunden til, at det først er nu, brylluppet var det rette tidspunkt for parret.

Andrea Heick Gadeberg fik sit gennembrud i filmen "Retfærdighedens ryttere", som også indbragte hende en Robert-statuette i kategorien Årets Kvindelig Hovedrolle. (Arkivfoto).

Haft lynende travlt

Siden hun i 2020 fik sit store gennembrud i filmen "Retfærdighedens ryttere" har den 25-årige stjernedatter blandt andet medvirket i TV 2-serien "Sygeplejeskolen" og Netflix-produktionen "Chosen".

Seneste blev det desuden til en rolle i komediedramaet "Hygge!", hvor hun spiller side om side med blandt andre Olivia Joof Lewerissa og Jesper Groth.

Powered by Labrador CMS