Total krig om pengene

Karsten Ree er dampet af til Afrika

Efter 11 års forhold, hvoraf 9 af dem har været som mand og kone, er den 54-årige mediepersonlighed Janni Ree og den 79-årige rigmand Karsten Ree gået fra hinanden.

Det bekræfter Janni Ree over for Ekstra Bladet, og den kommunikationsansvarlige for Karsten Rees holdingselskab, Sune Aagaard, til Se og Hør.

- Det skete præcis 9. juli, hvor jeg giver ham et brev, hvor jeg fortæller ham, at jeg gerne vil skilles, og at han skal sætte mig fri, siger Janni Ree til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun på nuværende tidspunkt ikke har flere kommentarer til bruddet.

Karsten Ree og Janni Ree fandt sammen for 11 år siden. (Arkivfoto).

Helt uenige

Fra Karsten Rees lejr lyder det således:

- Jeg kan bekræfte, at Karsten har søgt om skilsmisse fra Janni. Men han har ingen yderligere kommentarer, siger Sune Aagaard til Se og Hør.

Janni og Karsten Ree lærte for alvor hinanden at kende i 2013. Efter to års forhold giftede de sig i 2015.

Både Janni og Karsten Ree har fortalt, at de har mødt fordomme og mistro omkring deres forhold.

Karsten Ree er milliardær og har gjort flere store forretninger, herunder har han ejet Den Blå Avis.

Han er angiveligt dampet af til Afrika, hvor han har opholdt sig de seneste to uger.

Dømt for svindel

Janni Ree, der blev kendt, da hun medvirkede i en række reklamefilm og siden i reality-tv, har en dom for svindel efter at have franarret en ældre mand en større sum penge og for forsøg på at sælge hans hus og beholde provenuet.

Ved brylluppet indgik parret ifølge Ekstra Bladet en ægtepagt, der sikrer dem begge fuldstændigt særeje ved en skilsmisse.

Parret fortalte til Se og Hør i 2020, at Karsten Ree havde besluttet, hvad der skulle ske med hans formue, når han en dag går bort. Her havde han angiveligt lovet at holde hånden under hende, så hun kunne komme videre.

Han vil ikke

Til B.T. siger Janni Ree, at Karsten Ree har lovet hende det samme i tilfælde af skilsmisse, men at han ikke vil indfri løftet.

Karsten Rees kommunikationsansvarlige, Sune Aagaard, understreger, at han ikke har yderligere kommentarer, og at det ligger inden for privatlivets fred.

Karsten Ree har et tidligere ægteskab bag sig og er far til fire.

Janni Ree har også været gift før og er mor til to.

Powered by Labrador CMS