Dansk sangerinde: -Vi skal have en lille pige

lørdag d. 27. maj 2017 kl: 11. 42 Af: Ritzau Fokus
Inez afslører kønnet på den lille ny
Inez Gavilanes, der tidligere var en del af gruppen Sukkerchok, skal være mor til oktober. Foto: Scanpix/Bax Lindhardt

Sangerinden Inez Gavilanes bliver mor til en lille pige til oktober.

Inez afslører kønnet på den lille ny.

Familien bliver udvidet med et lille nyt medlem for sangerinden og det tidligere “Sukkerchok”-medlem Inez Gavilanes senere på året.

Sangerinden afslørede i slutningen af marts, at hun og partneren bliver forældre i oktober.

Afslører kønnet på barnet

Nu står det klart for de vordende forældre, at det bliver en pige, de får i armene, når den lille ny kommer til verden i efteråret.

Det afslører Inez Gavilanes på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et skanningsbillede af datteren.

Inez overrasket

Resultatet af kønsskanningen kom som en overraskelse for sangerinden, der netop har afsluttet uddannelsen i kognitiv adfærdsterapi.

Gravid sangerinde gør klar til familieforøgelsen

Hele familien var nemlig overbevist om, at hun ventede sig en dreng.

– Vi havde fundet et navn, vi begge var glade for, og var klar til at indrette vores liv efter en lille fyr, skriver hun til billedet og fortsætter:

– Selv var jeg spændt på, hvordan jeg ville klare opgaven, hvis han skulle blive meget drenget og håbede nok i mit stille sind, at han ville vokse op og blive bare lidt glad for makeup, fjerboaer, kunstige øjenvipper og symaskiner, så jeg også kunne byde ind med noget, der ville kunne matche hans farmands ninja-trick.

I stedet fik parret beskeden om, at de venter sig en lille pige.

Og Inez Gavilanes skriver til billedet, at hun håber, at datteren også får smag for både makeup, fjerboaer og ikke mindst ninja-trick.

Afslørede graviditet i marts

Den 39-årige sangerinde afslørede, at hun er i lykkelige omstændigheder på sin Instagram-profil den 29. marts.

Her delte hun det første skanningsbillede af den lille ny.

– Jeg er blevet befrugtet af verdens dejligste mand, og nu tør jeg godt sige det højt, skrev hun blandt andet til billedet.

Siden lykønskede flere af sangerindens følgere parret, og blandt gratulanterne var modellen Kira Eggers og komikeren Geo.

Inez Gavilanes var fra 2008 til 2010 medlem af pigegruppen “Sukkerchok”, der lavede temasangen til tv-programmet “Paradise Hotel” i 2009.

Hun har desuden deltaget i realityshowet “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”.

Se opdateringen her:

Dansk sangerinde overrasker med ny uddannelse

I lang tid var vi overbeviste om, at vi skulle have en lille dreng. Det var bare sådan en fornemmelse, som flere i familien havde, og vi bildte os ind, at det var sådan ddt måtte være ☺️Vi havde fundet et navn, vi begge var glade for, og var klar til at indrette vores liv på en lille fyr. Selv var jeg spændt på, hvordan jeg ville klare opgaven, hvis han skulle blive meget drenget, og håbede nok i mit stille sind, at han ville vokse op og blive bare lidt glad for Make-Up og fjerboaer og kunstige øjenvipper og symaskiner, så jeg også kunne byde ind med noget, der ville kunne matche hans farmands Ninja-tricks. ☺️🙈 Men så lå jeg der på briksen til købsskanning hos lille liv, og havde inviteret alle fire bedsteforældre med til den store afsløring. Og der fik vi at vide, at vi skal have en lille pige🌸jeg håber fortsat at hun bliver glad for Make-Up og fjerboaer, men især for Ninja-tricks og alt muligt andet der gør livet fantastisk og skønt. Jeg håber mest af alt, hun bliver sund og rask og at vi kan finde ud af at være nogle ok forældre. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til det hele og til, sammen med min skønne kæreste, at byde hende velkommen ud i verden til efteråret. Nu først lidt mere ventetid💞🍼🎀🍼

A post shared by inezgavilanes (@inezgavilanes) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu