Dansk sangerinde overrasker med ny uddannelse

søndag d. 7. maj 2017 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
Inez Gavilanes overrasker
2017 er et stort år for Inez Gavilanes. Foto: Scanpix/Christian Liliendahl

Den gravide sangerinde Inez Gavilanes har gennemført en et år lang uddannelse i kognitiv adfærdsterapi.

Normalt kender vi Inez Gavilanes fra sangscenen og forskellige tv-programmer, men nu kan hun ses i en helt ny rolle.

Den 39-årige sangerinde har nemlig gennemført en etårig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi.

Det fortæller det tidligere Sukkerchok-medlem på Instagram, hvor hun har delt et foto af sit kursusbevis.

Gravid sangerinde gør klar til familieforøgelsen

– Det har dæleme været et spændende år, og jeg har fået så meget nyt i værktøjskassen. Glæder mig dagligt over at kunne stille mig til rådighed på en helt ny måde over for de mennesker, jeg møder i arbejde, skriver nyuddannede Gavilanes til billedet.

Kurset, som Gavilanes netop har bestået, giver praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer til at anvende kognitiv terapi, der kan lære klienter at anvende hensigtsmæssige tanke,- og handlemønstre.

Uddannelsen er ikke den eneste store begivenhed, der sker for Inez Gavilanes i år.

Venter deres første barn

I marts annoncerede sangerinden på Instagram, at hun og kæresten gennem tre år, Nicky Reitz, venter deres første barn, som efter planen kommer til verden til oktober.

– Jeg er blevet befrugtet af verdens dejligste mand, og nu tør jeg godt sige det højt, skrev hun til et skanningsbillede af den lillebitte baby.

Inez Gavilanes var fra 2008 til 2010 medlem af pigegruppen Sukkerchok, der lavede temasangen til “Paradise Hotel” i 2009.

Desuden har hun også selv medvirket i reality-tv, da hun i 2015 var med i “Jeg er en celebrity – Få mig væk herfra”.

Se kursusbeviset her:

Så landede mit kursusbevis. Det har dælme været et spændende år og jeg har fået så meget nyt i værktøjskassen. Glæder mig dagligt over, at kunne stille mig til rådighed på en helt ny måde overfor de mennesker jeg møder i arbejde. #kognitivterapi #terapi #coaching #samtale #wattar

A post shared by inezgavilanes (@inezgavilanes) on


Dansk sangerinde: -Vi skal have en lille pige

Se skanningsbilledet her:

Jeg er blevet befrugtet🍍🍓🍒af verdens dejligste mand🙋🏻‍♂️og nu tør jeg godt at sige det højt😃☀️❤️i dag er vores kommende pode vokset til imponerende 27,4 mm og jeg er 9+2 Der er lang tid til oktober, men vi er begyndt at glæde os❤️🙏🏼 #gravid #lykkelig #håbefuld #trætogglad #9+2 #kærlighed #jubelogfest #jegskalværemor

A post shared by inezgavilanes (@inezgavilanes) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu