Ingen ny Bond film

tirsdag d. 18. januar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det ser ikke ud til, at en ny Bond film kommer på banen i den nærmeste fremtid. Den nye Bond film var blevet planlagt til at skulle have premiere i starten af 2006, men indtil nu er der hverken en mand til hovedrollen, et manuskript eller en instruktør til filmen. Det er dog ikke de største problemer der er omkring filmen.

Der foregår nemlig en kamp mellem Barbara Broccoli, datteren af den originale Bond producer Cubby Broccoli, og MGM. Det siges at Broccoli gerne vil vende tilbage til de mere seriøse plot-drevne film, mens MGM helst vil lave en høj budget film med masser af stunts og specialeffekter. Det er mange penge der står på spil, men hverken Broccoli eller MGM vil bukke sig for hinandens krav. Broccoli og hendes folk mener, at de står inde med en urørlig filmtradition, mens pengefolkene bare vil have deres mage penge i lommen.

Skilsmisse i Kongehuset: Får ros for den helt rigtige reaktion

Favoritten til rollen som Agent 007 er lige nu Clive Owen, men mange andre er også på tale den meget populære rolle. Nogle af dem er Ewan McGregor, Orlando Bloom, Hugh Jackman og Ioan Gruffudd. Pierce Brosnan håber selv på det bliver Colin Farrell.

Del din kommentar

Forsiden lige nu