Take That-stjerne dumper prisen – kan ikke sælge billetter

fredag d. 14. juni 2013 kl: 8. 20 Af: Ritzau Fokus
 

Sidste år kunne Gary Barlow (t.h.) melde sine 16 koncerter udsolgt på kun få minutter. Det samme kan man ikke sige om koncerter med manden til venstre... Foto: Colourbox

Det er så svært for Mark Owen at sælge billetter til sin koncert, at han har dumpet prisen betragteligt.

Mens hans kollega Robbie Williams på kort tid kunne melde Parken i København udsolgt, når han kommer og spiller i juli, går det knap så godt for Take That-medlemmet Mark Owen.

Da han torsdag aften gik på scenen i London, var billetterne sat ned til 4,5 britiske pund – simpelthen fordi det har vist sig svært at få dem solgt.

Det skriver mirror.co.uk.

Sammen med Take That har Mark Owen ellers været vant til udsolgte arenaer og med et pladesalg på mere end 50 millioner. Så man skulle tro, at han også ville være eftertragtet, når han går alene på scenen.

Men sådan er det altså ikke.

Det er sangerens tredje koncert ud af otte planlagte, og ved aftenens koncert er der plads til 2000 mennesker. Prisen for en billet var til at begynde med 27,5 pund – altså i omegnen af 275 kroner. Men det lave billetsalg har fået koncertarrangørerne til at sætte prisen gevaldigt ned.

Sidste år kunne Gary Barlow, der også er med i Take That, melde sine 16 koncerter udsolgt på kun få minutter. Her kostede en del af billetterne omkring 800 kroner.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu