“Inside Amy Schumer” er tilbage

søndag d. 24. april 2016 kl: 11. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Fjerde sæson af den anmelderroste komiker Amy Schumers serie ”Inside Amy Schumer” har premiere på søndag den 24. april på Comedy Central. Her kan seerne opleve den prisvindene komiker både som præsident med menstruationssmerter og som ridder i en Game of Thrones-parodi.

En af USA’s hotteste komikere Amy Schumer er tilbage på Comedy Central, når fjerne sæson af hendes sketch-show ”Inside Amy Schumer” har dansk premiere i aften.

Millionerne ruller ind: Amy Schumer indtager prestigefyldt liste

Den 34-årige komiker er kendt for en ofte grænselæs og eksplicit humor, og det gælder også for sæson 4.

Sex uden kondom

Traileren byder blandt andet på sketches, der omhandler sex uden kondom, en kvindelig præsident med menstruationsproblemer, en Game of Thrones-parodi samt et utal jokes, der rammer langt under bæltestedet.

Amy Schumer er i løbet af få år nået helt til tops på den amerikanske comedy-scene, og hun har vundet adskillige priser, herunder to Emmy Awards for sit arbejde med serien.

Sidste år både skrev og spillede hun hovedrollen i sin første spillefilm ”Trainwreck”, der blev nomineret til en Golden Globe.

”Inside Amy Schumer” er kendt for sine gæsteoptrædener, og i den nye sæson kan man bl.a. opleve Lena Dunham, Julianne Moore, Liam Neeson, Jake og Maggie Gyllenhaal samt Selina Gomez på slap linje.

Se billederne: Komiker indlagt efter romantisk middag

Fjerde sæson af ”Inside Amy Schumer” har dansk premiere på Comedy Central i aften klokken 22.

Se traileren øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu