Interview: Nikolaj Lie Kaas

mandag d. 1. juli 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I sidste uge havde kendte.dk en afstemning om, hvilken dansk skuespiller, vores læsere ønskede, at vi skulle interviewe, og Nikolaj Lie Kaas fik over halvdelen af stemmerne. Derfor bringer vi her et funklende nyt interview med den populære skuespiller.

Amerikaner skal for første gang instruere James Bond

Gamle mænd i nye biler
Nikolaj Lie Kaas har været på PR-tur for den nye film Gamle mænd i nye biler og talt med kendte.dk. Gamle mænd i nye biler er en pre-quel til I Kina Spiser De Hunde. Det vil sige, den rent tidsmæssigt foregår først, selv om det er film nr. 2 i rækken.

Forkæl dig selv med en ny nederdel

– Hvis vi først havde lavet I Kina Spiser De Hunde nu, tror jeg ikke, den var blevet så populær som for fire år siden, for nu er det hele set før. Men det kunne sagtens lade sig at gøre at lave en såkaldt pre-quel, fordi den overgår den første film, siger Nikolaj Lie Kaas og fortsætter: – Der var mange grunde til, jeg gerne ville medvirke i denne film. For det første er historien rigtigt god og velskrevet. Så jeg ringede til Tomas (Villum Jensen) og spurgte, om vi skulle spille sammen igen, og da han også var positiv overfor id

Del din kommentar

Forsiden lige nu