Interview: Paprika Steen

onsdag d. 27. marts 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er en meget venlig Paprika Steen, der mødes med pressen for at tale om sin første hovedrolle i filmen Okay. – Jeg ville spille Nete så snart, jeg læste manuskriptet, for som min kæreste sagde, så er det en rigtig Paprika-rolle. Men jeg var gravid, og det var lige ved at forhindre mig i at få rollen. Heldigvis blev optagelserne udskudt et år, til fem måneder efter jeg havde født, men det var alligevel hårdt med en arbejdsdag på 12-14 timer. Til gengæld nød jeg godt af den ekstra energi, man får, når man lige har født, og det var ikke svært for mig at sætte mig ind i rollen som Nete, siger Paprika Steen.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar

Selv om Nete er en rappenskralde, der vil kontrollere alle folk omkring sig, besidder hun en charme og en ærlighed, der gør hende sympatisk. Paprika Steen kan da også genkende noget af Nete i sig selv. – Netes temperament minder meget om mit, og jeg genkender også det tempo, hun har. Derudover kører jeg lige så råddent bil, som hun gør, og jeg bander nok endnu mere, konstaterer Paprika Steen, der faktisk var nervøs for, om hun bandede for meget i filmen, men det usminkede sprog passer til Nete, synes hun.

Kongepar inviterer heldige undersåtter til kæmpe guldbryllupsfest

Første hovedrolle
Rollen som Nete er Paprika Steens første hovedrolle, og hun er glad for, at historien endelig bliver fortalt. – Normalt plejer man ikke at fordybe sig i, hvorfor kvinder som Nete er, som de er. De fleste film har en Nete-type i en sjov birolle, men i Okay fokuserer man på denne type kvinde, og det er jeg glad for. Selvfølgelig følger der også mere ansvar med sådan en hovedrolle. Hvis publikum ikke synes om filmen, er det det samme som, at de ikke synes om mig, for jeg er jo alle steder!

Udover at spille hovedrollen, har Paprika Steen også indspillet titelnummeret

Del din kommentar

Forsiden lige nu