Samlede nødstedt biker op: Du gætter aldrig hvem han var!

onsdag d. 16. november 2016 kl: 8. 43 Af: Ritzau Fokus
U.S. musician Springsteen performs on his
Bruce Springsteen fik hjælp af en tilfældig forbikørende. Foto: ARND WIEGMANN/Scanpix (Arkivfoto)

Bossens motorcykel var brudt sammen, men heldigvis fik han hjælp af en forbikørende biker.

En gruppe veteraner spottede i weekenden en motorcyklist med sin kværn, der var brudt sammen, og de fik sig noget af en overraskelse, da de nærmede sig den celebre chauffør.

Gruppen fra Freehold American Legion havde netop deltaget i et arrangement for veteraner, da de kom kørende hjemad og så en strandet motorcyklist i vejkanten.

Veteranerne stoppede for at hjælpe den nødstedte mand, og da de nærmede sig vedkommende, var det ingen ringere end musikeren Bruce Springsteen, der ikke kunne komme videre på vejen.

– Bikere skal holde sammen, og da jeg stoppede for at se, om manden havde brug for hjælp, var det Bruce, fortæller Dan Barkalow nu om episoden til avisen The Guardian.

Måtte ringe efter et lift

Barkalow forsøgte at hjælpen “Bossen” med at fikse kværnen, men desværre var den slet ikke til at få i omdrejninger igen.

Bruce Springsteen blæser til kamp mod hadet

Derfor måtte den Oscar-vindende musikstjerne ringe efter et lift, og han fordrev ventetiden med at hoppe bag på Barkalows motorcykel og suse mod en lokal bar.

– Vi sad der og snakkede mellem en halv time og 45 minutter, ind til hans lift kom. Vi talte om motorcykler og hans gamle dage i Freehold, fortæller Barkalow.

– Han er virkelig en rar fyr og nede på jorden. Det var dejligt at kunne hjælpe. En Freehold-person hjælper en anden.

Springsteen voksede op i den lille by Freehold i delstaten New Jersey, hvor han stadig bor med konen siden 1991, musikeren Patti Scialfa.

Springsteen laver endnu en Inger Støjberg

Se billedet her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu