Irina kæmper for formerne: Glad for fremskridt

tirsdag d. 8. marts 2016 kl: 21. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Irina Olsen tager gerne kampen op mod kropsidealer. Foto: Facebook

Irina Olsen tager gerne kampen op mod kropsidealer. Foto: Facebook

Irina Olsen har taget kampen op mod krops-idealet, der dikterer, at kun en kropsform er den ideelle

Spørger man Irina Olsen, er krops-idealer ikke noget at stræbe efter. For hende er accepten af den mere kurvede kvindekrop et stort fremskridt.

I et interview med Connery fortæller hun om sin egen kamp mod idealerne og accepten af sin egen krop.

– Jeg er MEGET glad for, at der er fremskridt indenfor accept af den mere kurvede kvindekrop, og bruger klart mine sociale medier til at lave lidt larm omkring det, fortæller hun.

Hun siger desuden, at mediernes rolle har stor betydning.

– Det er ved at blive lidt trættende, at medierne i så mange år har hentydet til, at vi skal træne og være på evig slankekur for at veje de der bestemte kilo og have en helt flad mave og meget stram numse.

Bruger de sociale medier som talerør

Følger man Irina – enten på Instagram eller hendes blog – er det tydeligt, at hun på ingen måde skammer sig over sin krop.

Overrasket tv-diva: Min datter vil hellere biler end dukker

Hun lægger jævnligt billeder ud, der viser blandt andet hendes bagdel. Det er der en klar taktik bag, der ikke udelukkende handler om at vise sig frem.

– Jeg har blogget så meget om kroppen og om min kamp med at acceptere mig selv i de unge år, så der er også en del af mine læsere, der har åbnet sig op over for mig, fortæller hun til Connery og tilføjer:

– Vi kan relatere til hinanden og man føler, at man ikke er alene om de tanker, man har om, hvordan man ser ud. Det skal heller ikke gå den anden vej selvfølgelig. Altså, det skal ikke være sådan, at kun en slags kropsform er den ideelle.

Se Irinas billeder herunder.

Nyt shoot + interview for @connerymag – livet som mor, udfordringer og parforhold 👶🏻👧🏻👦🏻 Link i bio! ⬆️ Tap for details. Foto 📷: @christiangruner Mua💄: @ekaterinaandersen #wolfandwhistle #missguided #IrinaTheDiva

Et billede slået op af IRINA OLSEN || BLOGGER (@irinathediva) den

Irina i chok: Der var rødt i bleen

🐱My @connerymag latest photoshoot! Link in bio for the rest of the pics. Foto: @christiangruner Mua: @ekaterinaandersen #IrinaTheDiva #HotMiamiStyles

Et billede slået op af IRINA OLSEN || BLOGGER (@irinathediva) den

Don’t be afraid of it 🐷 ! Bodystocking er fra #MovesbyMinimum købt i Message! #NotSponsored #ButShouldBe #GratisReklameTilMessage LÆS MED PÅ IRINATHEDIVA.DK

Et billede slået op af IRINA OLSEN || BLOGGER (@irinathediva) den

Del din kommentar

Forsiden lige nu