Kendisblogger afslører: Reality gjorde mig hjemløs

søndag d. 20. november 2016 kl: 13. 02 Af: Ritzau Fokus
irina-olsen-scanpix
Tidligere medvirkede Irina Olsen i flere realityprogrammer som "Fristet" og "Divaer i junglen", der begge blev vist på TV3. I dag arbejder 29-årige Irina Olsen som professionel blogger. Foto: Scanpix/Emil Hougaard

Bloggeren Irina Olsen løfter sløret for, at hun i en periode levede på gaden grundet sin fortid i reality-tv.

Livet som kendis er ikke altid glamourøst.

Det kan reality-stjernen og bloggeren Irina Olsen nikke genkendende til.

Var hjemløs

I et nyt indlæg på sin blog irinathediva.dk beskriver hun nemlig, hvordan hendes medvirken i adskillige realityprogrammer resulterede i, at hun i en periode levede uden tag over hovedet.

– Der har været måneder, hvor jeg på en god dag levede af tørt rugbrød med leverpostej på. Jeg kunne ikke finde job, i dag får jeg flere tilbud hver dag, men efter “Fristet og “Divaer i junglen” var der ingen, som ville have mig, hverken butikker eller restauranter. Og jeg har altid haft job førhen. Det resulterede i, at jeg røg på gaden i nogen tid, skriver Irina Olsen på sin blog.

Irinas opsang til mænd: -Vi har menstruation og kaster op

Ifølge Irina Olsen var kommunen langtfra behjælpelige med at finde et sted, hvor hun kunne bo.

– Det var mærkeligt for mig, for jeg troede jo, at systemet i Danmark var sådan, at man hjalp folk. Men åbenbart var jeg degraderet til et ikke-menneske efter at have været på tv, skriver Irina Olsen.

29-årige Irina Olsen er i dag én af Danmarks mest kendte bloggere, hvorfor hun også har valgt at kalde sit blogindlæg “Fra hjemløs til succes”.

Den barmfagre kendis danner par med Morten Brangstrup Olsen. Sammen har de datteren Allessia, der er halvandet år gammel.

Læs hele Irina Olsens blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu