Dansk realitystjerne separeret: -Dræner mig at elske en misbruger

mandag d. 15. januar 2018 kl: 5. 43 Af: Elo Christoffersen
Irina Olsen separeret
Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen er blevet separeret. Årsagen er, at Morten Brangstrup Olsen kæmper med et alkoholmisbrug. Foto: Nikolai Linares/Scanpix (Arkivfoto)

Nu danner Irina Olsen og DJ Faustix ikke længere par. De er blevet separeret.

Den danske realitystjerne og blogger Irina Olsen er blevet single.

Irina om svær skuespildebut: Især én ting gav problemer

Hun og Morten Brangstrup Olsen, også kendt som DJ Faustix, er blevet separeret.

Det fortalte Morten Brangstrup Olsen åbent om i et Facebook-opslag:

– Min familie og jeg har besluttet os for at gå offentligt ud med et ømt emne. Jeg har i et par år udviklet et alkoholmisbrug der har endt i at jeg har forsømt ikke kun mig selv men også min familie. Jeg har forsømt mit forhold til Irina og Allessia og jeg vil gerne undskylde offentligt til mine to piger for min til tider forfærdelige adfærd og forsømmelse! Irina og jeg har valgt at lade os separere for nu og fortæller nu folket at vi ikke længere er sammen. Der er meget tillid der skal opbygges igen men er sikker på at vi kommer ud på den anden side som en bedre familie, skrev han på Facebook.Kæmpet med misbrug siden datteren blev født

Irina Olsen har senere bekræftet, at de er blevet separeret:

– Jeg vil gerne bekræfte her, at Morten og jeg ikke længere er kærester. Som Morten selv er gået ud med offentligt, så har vores familie kæmpet med hans misbrug siden Allessia blev født. I kan forestille jer, at det har været hårdt og ulideligt sommetider, men jeg gjorde alt for at holde det hemmeligt. For hver gang håbede jeg, at NU blev det bedre, skriver Irina Olsen på Instagram og fortsætter:

– Desværre har det drænet mig at elske en misbruger og jeg så ingen anden udvej længere. Jeg håber INDERLIGT, at Morten kommer ud på den anden side efter han har fået hjælp og at han kan være den gode far og person, som vi holder af. Allessia er vores prioritet, og vi kan sagtens sammen og er et team, når det gælder hende. Han ved at jeg bakker ham op i alt.

– Selvom jeg til tider har hadet ham, for hvad han gjorde ved vores familie, så har jeg lært meget om at være pårørende til en misbruger og alt er ikke sort og hvidt. De er ikke dårlige mennesker, men kæmper en indre kamp. Jeg har den dybeste sympati med jer, der har stået i lignende situation eller har haft det tæt på. Jeg tager en dag ad gangen.

Jeg vil gerne bekræfte her, at Morten og jeg ikke længere er kærester. Som Morten selv er gået ud med offentligt, så har vores familie kæmpet med hans misbrug siden Allessia blev født. I kan forestille jer, at det har været hårdt og ulideligt sommetider, men jeg gjorde alt for at holde det hemmeligt. For hver gang håbede jeg, at NU blev det bedre. Desværre har det drænet mig at elske en misbruger og jeg så ingen anden udvej længere. Jeg håber INDERLIGT, at Morten kommer ud på den anden side efter han har fået hjælp og at han kan være den gode far og person, som vi holder af. Allessia er vores prioritet, og vi kan sagtens sammen og er et team, når det gælder hende. Han ved at jeg bakker ham op i alt. Selvom jeg til tider har hadet ham, for hvad han gjorde ved vores familie, så har jeg lært meget om at være pårørende til en misbruger og alt er ikke sort og hvidt. De er ikke dårlige mennesker, men kæmper en indre kamp. Jeg har den dybeste sympati med jer, der har stået i lignende situation eller har haft det tæt på. Jeg tager en dag ad gangen…

A post shared by IRINA THE DIVA (@irinathediva) on


Irina Olsen og Morten Brangstrup Olsen fandt i følge Se og Hør sammen i 2014.

Irinas opsang til mænd: -Vi har menstruation og kaster op

Datteren Allessia kom til verden den 23. marts 2015.

Irina Olsen har blandt andet deltaget i tv-programmer som “Fristet – Hvor langt vil du?” og “Divaer i junglen”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu