“Iron Man”-skurk skal skilles

onsdag d. 14. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Guy Pearce er blandt andet kendt for sine roller i “Iron Man 3” og i den Oscar-vindende film “The Hurt Locker”. Foto: Ryan Green/AP

Skuespilleren Guy Pearce har annonceret på Twitter, at hans ægteskab er forbi efter næsten 20 år.

Den 48-årige skuespiller Guy Pearce har som så mange andre taget de sociale medier til sig. Mandag betød det, at han brugte Twitter til at annoncere, at hans ægteskab var slut.

– Rygterne er desværre rigtige – Kate og jeg gik fra hinanden i januar. Jeg er ked af at være så kedelig, men vi kunne ikke være tættere. Vi vil stadig elske hinanden for evigt, skriver den 48-årige stjerne kendt fra sin rolle som skurken Aldrich Killian i den tredje “Iron Man”-film.

Guy Pearce blev gift med Kate Mestitz i 1997, men nu er forholdet altså officielt forbi. Guy Pearce har efterfølgende bekræftet udmeldingen i en officiel udtalelse.

– Kate og jeg vil altid elske og støtte hinanden og være de bedste venner. Ingen kender mig som Kate gør, og jeg vil for altid være taknemmelig for vores gensidige respekt. Vi er begge vokset enormt gennem vores forhold, men desværre er tiden kommet, hvor vi må gå hver vores vej, siger “The Hurt Locker”-skuespilleren ifølge Huffington Post.

Og der kommer altså ikke et ondt ord fra eksmanden om sin tidligere kone. På Twitter har han lagt et billede op af ekskonen med udelukkende rosende ord.

– De bedste 20 år af mit liv – med denne smukke kvinde, skrev Guy Pearce som afsluttende bemærkning til ægteskabet.

Se Guy Pearces tweet her:

Og billede her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu