Isam B ude med single på engelsk

fredag d. 23. oktober 2015 kl: 11. 00 Af: Elo Christoffersen
 
’Faking A Smile’ er første udspil fra ’Lost For Words’ der udkommer i 2016. Pressefoto.

’Faking A Smile’ er første udspil fra ’Lost For Words’ der udkommer i 2016. Pressefoto.

Isam B har haft stor international succes med Outlandish. Nu er sangeren med den distinktive stemme ude med sin første solosingle på engelsk. Singlen hedder ’Faking a Smile’ og udkommer i dag.

’Faking A Smile’ er første udspil fra ’Lost For Words’ der udkommer i 2016. Sangene er skrevet på engelsk i fællesskab med musikforfatterne Imran A.Gabriel og Amir Suleiman. ’Lost For Words’ udkommer i 2016, og er en fortælling om livets rejse på godt og ondt i skæbnefælleskab med andre.

Dansk stjernemusiker: - Jeg kan sagtens bede på et viskestykke

– Jeg har faktisk fulgt mit hjerte, og er rigtig glad for de historier jeg har i sinde at fortælle med sangene, siger Isam B i en pressemeddelelse fra Sony Music.

Skal turde vise sårbarhed

Førstesinglen ’Faking A Smile’ handler om at man skal turde vise sin sårbarhed, og ikke at forsøge at få alt til at fremstå helt perfekt og upoleret.

– At forsøge at få det hele til at fremstå perfekt, er med til at opretholde en slags illusion om hvad der er normalt. Jeg synes ikke, det er svagt at vise sårbarhed. Det er faktisk nærmere et tegn på styrke, fortæller Isam B.

Isam B efter Outlandish: -Det var tid til forandring

Udover at være ude med ny musik, har Isam B i efteråret været aktuel med hans deltagelse i den stjernespækkkede sæson af ’Toppen af Poppen’, hvor han blandt andet har siddet til bords med artister som Sebastian, Lars Lilholt og Oh Land.

’Faking a smile’ udkommer i dag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu