Iværksætterløvindens brøl er blevet et miav: Overskuddet svinder ind

tirsdag d. 24. juli 2018 kl: 11. 32 Af: Nicklas Skyum Clausen
Kronprinsparret i Japan torsdag, Kronprinsparret
Selv med de kongelige forbindelser i orden måtte Ilse Jacobsen se sit overskud svinde markant ind. (Foto: Henning Bagger/Scanpix)

Ilse Jacobsen - gummistøvledronningen fra Løvens Hule - er kommet ud af 2017 med et noget mindre overskud end tidligere.

De af os, der endnu ikke har fået solstik endnu husker måske sommeren 2017 som en våd og kold omgang.

Derfor skulle man tro, gummistøvledronningen Ilse Jacobsen havde haft kronede dage – men regnskabet for hendes holdingselskab, ILJA Holding, fortæller en anden historie.

For godt nok kom selskabet ud af året med et plus på omkring en million kroner, men det er altså et fald på godt 11 millioner kroner i forhold til året før.

Men selvom vejret her i sommeren 2018 ikke ligefrem indbyder til gummistøvle-shopping, skal iværksætterløvinden nok klare sig. Der står nemlig stadig 50 millioner kroner på bundlinjen i firmaet.

Resultatet er mindre tilfredsstillende

Ilse Jacobsen kalder selv resultatet for ‘mindre tilfredsstillende’ i regnskabet.

Løvinden fra Hulen brøler ad danskerne: I udnytter systemet

Omsætningen i selskabet er da også faldet fra 54 millioner kroner i 2016 til 40 millioner kroner. Samtidig er antallet af medarbejdere faldet fra 98 til 87.

Det ligger dog godt i tråd med selskabets nye strategi – into the core, kalder de den – som ifølge Ilse Jacobsen allerede nu begynder at give afkast:

– Implementering af den nye strategi trækker i den rigtige retning, og vi begynder at se resultatet af tidligere investeringer, skriver Ilse Jacobsen i regnskabet.

Ilse Jacobsen fortsætter i 2019 sin deltagelse i tv-programmet Løvens Hule, hvor hun får to nye med-løver.

Del din kommentar

Forsiden lige nu