J-Lo alene

tirsdag d. 5. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez er alene med, at komme sig over det store flop af en film Gigli, og det går ikke så godt. Aftenen før premieren på Gigli, tog Jennifer sin forlovelsesring af, og løb væk fra optagelserne på sin nye film “Shall we dance?”, i Winnipeg i Canada. Hun kom til Los Angeles til sit hjem meget oprørt torsdag aften.

Ny forlovelse: Nu er der endnu et kongeligt bryllup på vej

Jennifer viste sig igen lørdag til fotooptagelser for W Magazine, hun virkede meget irriteret. Senere mødtes hun med 15 venner til middag på Koi, og derefter tog de på Shelter i VIP rummet, hvor barregningen løb op på 9000$. “Jennifer blev ved med at tale om dramaet, og fortalte flere at hun var single, før hun gik ud på dansegulvet og dansede resten af aftenen,” udtaler en kilde.

Harry Potter-forfatter bekræfter vigtig fanteori

En ven til parret benægter, at de er gået fra hinanden. Affleck var i Vancouver, hvor han var igang med optagelserne til filmen “Payback”. En aften var han på Brandi’s Exotic Nightclub med Tara Reid, Christian Slater og Slaters kone Ryan Haddon. Det kan være derfor, at Jennifer er blevet sur. Morgenen efter skulle Affleck interviewes, men var “for syg”. Nogle mener, at han tilbragte den tidlige morgenstund med nogle af stripperne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu