J’Lo Knust over Tom Cruise og Katie Holmes´s brud

fredag d. 13. juli 2012 kl: 12. 03 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez er ked på Tom Cruise og Katie Holmes´s vegne.

Ægteskabet er fornyligt blevet til endnu en Hollywood skilsmisse men blev håndteret yderst familievenligt og hurtigt. Flere og flere kendte støtter op med støttende udtalelser til det nu tidligere power couple.

Sidst på listen er sangerinden, skuespilleren og American Idols-dommeren Jennifer Lopez. Det var en nyhed som hun i starten ikke tog let til sig.

Tom Cruise afslører optagelser af længe ventet film

– Jeg hørte om det, da jeg var i Sydamerika, og jeg ønsker bare at de finder fred, sagde Lopez til Entertainment Tonight.

Ses her: J-lo taler om TomKat bruddet

Personligt kan J-Lo sætte sig ind i situationen da hun selv har været igennem en hård skilsmisse med Marc Anthony nemlig i 2011.

– De er begge meget dejlige mennesker, og ligesom med Marc og jeg ønskede du ikke at det skulle den vej. Du skændes og prøver at holde fast, indtil man vågner og opdager, at man ikke kan mere, siger hun.

Læs også: Jennifer Lopez måske tilbage på american idols

Ikoniske skuespillere hader hinanden

Nu hvor skilsmissen er overstået er det besluttet at deres fælles datter, Suri skal bo hos Katie Holmes. Tom Cruise har dog fået samkvemsret til den seks-årige datter. Men Lopez minder om, at bruddet ikke kun medfører komplikationer i forhold til Suri.

– Jeg ønsker dem fred. Især for Suri og deres andre børn, for man bliver en familie. Det er ikke bare Suri, det handler også om Connor og Isabella (Tom Cruises´s børn, red.). Og når familien splittes, er der ingen der vinder, siger Lopez til Entertainment Tonight.

Del din kommentar

Forsiden lige nu