J.Lo truet på livet

fredag d. 11. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er en kendt sag, at sangeren og skuespillerinden Jennifer Lopez aldrig har været i kridthuset hos alverdens dyreværnsfolk, fordi hun har en forkærlighed for pelse, hvilket de selvfølgelig finder dybt uetisk. De har altså aldrig brudt sig synderligt om hende, men deres afsky er mest kommet til udtryk på fredelig vis.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

Nu vil rygter imidlertid vide, at Lopez har modtaget dødstrusler fra en dyreværnsforekæmper. Hun skal have modtaget et brev, hvori afsenderen truer med at “myrde hende offentligt, ligesom de slagtede dyr, hvis pelse hun ifører sig.” Sangerindens mand, Marc Anthony, er efter sigende så bekymret for hendes sikkerhed, at han har hyret to tidligere politibetjente til at beskytte hustruen, når hun optræder offentligt.

Ingen ved endnu, hvem der har sendt det famøse trusselsbrev, men en talsmand for dyreværnsorganisationen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) bedyrer, at det i hvert fald ikke kan være nogen af deres medlemmer, for “vi tager afstand for alle former for vold.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu