Jack ville være som farmand

mandag d. 25. september 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jack Osbourne tog stoffer for at blive som sin far. Jack Osbourne har afsløret, at han begyndte at tage stoffer, fordi han gerne ville være som sin far Ozzy Osbourne. ”Jeg forstod ikke, at hans afhængighed var unormal. Jeg troede bare, at det var noget fædre gjorde,” skriver Jack i sin nye bog.

Rystende resultat for Wilbeks Venstre i Viborg

Han fortæller, at da han var helt ung, så købte han gerne sig selv en pakke Tic Tacs, tog et par stykker og slugte dem, for så var han ligesom sin far. Jack drak sin første drink med alkohol da han var 13 år gammel, og hans drikkeri og cannabis rygning tog til, da han begyndte at arbejde hos Ozzys pladeselskab. ”Jeg drak mere og mere og røg mere og mere. Jeg fik altid skældud for det, men når man har prøvet det tre til fire gange, så mister det effekten,” skriver Jack.

Jack begyndte at mikse smertestillende piller med alkohol, hvilket gjorde ham mere og mere deprimeret, og han ramte bunden, da han ringede til sin kæreste, og det var hendes ekskæreste der tog telefonen. Han skriver videre: ”Jeg begyndte at snitte i mig selv. Jeg snittede mine hænder med en knust flaske. Jeg tog en flaske absint, drak så meget jeg kunne og tog en håndfuld forskellige piller. Tolv timer senere vågnede jeg op. Jeg kan ikke huske om jeg følte mig lettet eller sur over, at jeg stadig var i live. Så ringede jeg til den eneste person jeg kunne komme i tanke om at ringe til. Min psykolog.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu