Jacko taler til sine fans

mandag d. 24. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson taler til sine fans via en side på internettet. Han fortæller dem, at pædofili anklagerne er bygget op omkring én stor løgn. Ifølge Michaels talsmand Stuart Backerman, har Michael sat siden op for at kommunikere med sine fans og medierne. Han vil fortælle hans synspunkter på alt hvad der er sket, og som vil ske. Han skriver blandt andet: "Som i ved er anklagerne imod mig forfærdeligt seriøse. Men de er bygget op om en stor løgn. Dette vil blive bevist i retten, og så kan vi lægge denne forfærdelige tid bag os."

Wozniackis forlovede stopper karrieren

I mellemtiden har én af Michaels gode venner brudt tavsheden. Elizabeth Taylor har nu udtalt sig til pressen. "Jeg tror på, at Michael er uskyldig og at han vil få en undskyldning i den sidste ende. Mediernes reaktion på dette er, at han er skyldig. Jeg troede loven lød på: uskyldig indtil det modsatte er bevist. Jeg ved han er uskyldig, og de kommer alle til at æde det i sig igen", udtaler Taylor.

Michael vil nu løbende skrive kommentarer på hans nye side, men det er begrænset hvad han kan skrive, for det er ikke alt han må udtale sig om. Han skriver på siden: "Hvis det ikke står på siden, så er det fordi jeg ikke må udtale mig om det på nuværende tidspunkt."

Del din kommentar

Forsiden lige nu